Antreprenoriatul este o activitate atractiva, motiv pentru care din ce in ce mai multi oameni isi incearca norocul in acest domeniu. Ceea ce toata lumea trebuie sa stie de la bun inceput, este ca antreprenorii de succes sunt acele persoane care stiu sa recunoasca o oportunitate de afacere atunci cand o vad si totodata, sunt cei care fac tot posibilul pentru a o transforma in realitate. 

1. De ce te-ai decis sa infiintezi afacerea? 

Pentru multi oameni, raspunsul la aceasta intrebare este unul clar: profit. Chiar si asa, daca ideea pe care o pun in practica este una destul de populara, pe care au mai perfectionat-o si alti antreprenori inaintea lor, sau dincontra, este tipul de afacere pentru care nu exista un public suficient de larg, rezultatul s-ar putea sa nu fie pe masura asteptarilor. 

2. Cine va gazdui sediul social al firmei? 

Cele mai citite articole

Sediul social al firmei reprezinta un element de baza, care se regaseste in Actul Constitutiv si se poate stabili la biroul firmei, domiciliul unui asociat sau al unui administrator, in alta locatie ori la avocat, timp de maxim un an. Acest sediu o sa fie mentionat pe facturile emise si contractele incheiate; mai mult decat atat, el reprezinta destinatia pentru corespondenta oficiala. 

Antreprenorii au optiunea de a opta pentru serviciul de gazduire sediu social in Timisoara. Singurul lucru pe care trebuie sa-l aiba in vedere este sa aduca actele necesare, iar pentru o firma noua este vorba de card de identitate si denumirea firmei. In cazul in care se doreste mutarea sediului firmei, antreprenorii vor mai trebuie sa aduca doua acte in plus. 

3. Ce metoda de infiintare vei alege pentru firma ta? 

Antreprenorii care vor sa-si puna in practica ideile de afaceri vor avea doua optiuni din care sa aleaga: metoda clasica si cea online. Pentru cei care nu sunt din localitate, dar vor sa apeleze la serviciul de infiintare firma in Timisoara, metoda online o sa fie mult mai eficienta: nu vor mai trebui sa se deplaseze pana la sediul firmei din oras pentru a completa formularele necesare, iar contractul de care au nevoie va fi primit pe mail in cateva zile. 

In concluzie, cele trei intrebari pe care orice antreprenor trebuie sa si le puna inainte de a pune bazele unui afaceri sunt legate de motivatie, sediu si metoda de infiintare. 

Cele mai citite articole