Toată lumea are momente în care frustrarea și nervii nu mai pot fi stăpâniți și se crează, astfel, o ceartă nedorită cu persoana de lângă. Există, totuși, și modalități foarte simple de a te calma atunci când simți că urmează să răbufnești, iar soluția este la îndemâna ta și foarte ușor de aplicat. Iată secretul!

Cele mai frecvente situații în care căștile te pot salva de la o ceartă:

Când chiuveta este iarăși plină de vase

Una dintre situațiile neplăcute cu care te poți întâlni în viață, indiferent de vârstă este atunci când ajungi acasă după o zi obositoare și, deși tot ce ți-ai dori este o baie caldă și somn, observi o chiuvetă plină cu vase murdare care trebuie spălate. Ei bine, dacă nu faci parte dintre persoanele care folosesc mașina de spălat vase și te regăsești în această situație, poate că primul instinct ar fi să te enervezi. Astfel, poți provoca o ceartă nedorită, pe care ar fi mai înțelept să o eviți.

Dacă decizi totuși să speli vasele murdare în acea seară și să nu le lași în chiuvetă, o metodă bună de calmare este să îți pui căștile în urechi și să asculți melodiile tale preferate în timp ce faci asta. Unele persoane consideră că spălatul vaselor este o metodă bună de terapie, care te face să nu te mai gândești la alte lucruri în timp ce speli, astfel că, deși poate porni anevoios, spălatul vaselor poate fi relaxant într-un final, cu muzică bună și cu liniște în casă. 

Când trebuie să lucrezi și în jurul tău este zgomot

O altă situație neplăcută cu care te poți confrunta este să trebuiască să finalizezi la timp o sarcină de lucru și să nu poți face asta deoarece nu ai parte de liniștea dorită. Dacă nu poți lucra în alt spațiu și trebuie să faci cumva față situației, o metodă bună de a te calma și de a te putea concentra este să folosești căștile telefonului. 

Cele mai citite articole

Poți da play la o serie de melodii special concepute pentru atunci când trebuie să te concentrezi sau la melodii de relaxare ori chiar la muzica ta preferată, dacă aceasta te ajută să lucrezi. Astfel, nu vei mai fi distras de sunetele din jurul tău și vei putea crea o armonie pentru a te putea concentra pe ceea ce trebuie să finalizezi în timp util. Iar dacă vrei o pereche de căști mai performante pentru astfel de situații, la Altex.ro găsești o întreagă gamă din care poți alege din diferite modele, culori, branduri la prețuri pentru orice buzunar cu un simplu click aici pentru gama de căști de telefoane și alege preferatele tale!

Când vrei un moment al tău 

Toată lumea are nevoie de astfel de momente, în care să te lase toți în pace, să fie liniște și bine măcar pentru o oră. Ei bine, nu toată lumea are parte de ele atunci când ar dori. Poate ești părinte și ai un copil în jurul tău care cere atenție, sau poate ești student și stai la cămin, unde locuiești cu alte persoane. Indiferent de situație, când vrei să fii lăsat în pace pentru puțin timp și nu reușești, este frustrant. Tocmai de aceea, căștile telefonului pot fi soluția perfectă în astfel de situații. 

Cu o melodie bună în căști poți ieși la alergat, poți începe curățenia generală în locuință sau poți pur și simplu să savurezi o cafea sau un pahar de vin în acele câteva minute cât asculți melodiile tale preferate. Orice minut de relaxare este binevenit, mai ales atunci când ai o stare proastă și riști să te cerți cu persoanele din jurul tău.

Starea ta de bine contează, să știi, și uneori chiar trebuie să fii egoist și să te pui pe tine pe primul loc, atunci când simți nevoia de puțin timp cu tine și doar cu tine, de relaxare, liniște și pace. 

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole