Bebelușii care nu pot fi alăptați sau care sunt alăptați doar parțial au nevoie de o alimentație specială, așa cum este gama de lapte praf Hipp. Corpul nou-născutului este încă foarte sensibil. Prin urmare, compoziția formulelor de lapte pentru sugari este strict reglementată de medicină. Baza formulei pentru sugari este laptele de vacă, care oferă organismului calciu și proteine ​​valoroase. HiPP acordă o importanță deosebită naturalității și folosește laptele organic exclusiv controlat, ca materie primă pentru amestecurile sale de lapte („HiPP Combiotic”, „HiPP Anti-Reflux”).

Împotriva ingineriei genetice

HiPP este un susținător puternic al agriculturii ecologice, se opune utilizării ingineriei genetice în producția de alimente pentru copii. Mulți ani de experiență în prelucrarea materiilor prime organice garantează cea mai bună calitate organică a produselor. Astfel, peste 600 de verificări ale fiecărui lot de producție, oferă siguranță maximă copilului tău.

Sigiliu organic HiPP

Marcajul HiPP Organic albastru și verde garantează produse ecologice de cea mai înaltă calitate. Standardele de calitate HiPP depășesc cerințele legislației europene UE-BIO.

Când este potrivit să oferi bebelușului formula de lapte adaptat anti-reflux HiPP?

Cele mai citite articole

Mulți bebeluși regurgitează puțin lapte după ce au mâncat. Acest lucru este normal și nu ar trebui să te îngrijoreze atât timp cât copilului tău îi este bine.
Cu toate acestea, când acest lucru se produce cu o intensitate crescută de regurgitare, trebuie să te adresezi medicului pediatru. Te va ajuta să afli dacă bebelușul tău are nevoie de o masă dietetică, cum ar fi formula de lapte adaptată anti-reflux HiPP. În acest tip de lapte a fost adăugată o substanță naturală, care face ca alimentele să fie mai groase și să rămână mai bine în stomac. Acest lucru reduce fluxul de conținut stomacal în esofag (anti-reflux).

Cui este destinat laptele praf HiPP Comfort?

Intestinele bebelușilor sunt  foarte sensibile în primele luni de viață. Prin urmare, bebelușul prezintă adesea tulburări gastro-intestinale, cum ar fi flatulență, colici sau constipație. Apropierea de copil, calmul în viața de zi cu zi, masajul pe burtă, așa cum arată experiența, ajută la depășirea unei astfel de tulburări digestive. De regulă, în timp, tulburările dispar singure. Pentru constipație, trebuie să acorzi atenție dozării corecte de lapte praf. Laptele praf HiPP Comfort, datorită compoziției sale speciale, reglează digestia, ajută la înmuierea scaunelor și poate ajuta la flatulență și în constipație.

Laptele praf HiPP este potrivit pentru copiii predispuși la alergii?

Ambele tipuri de alimente HiPP trebuie luate în considerare din anumite puncte de vedere. Alimentele HiPP Comfort sunt potrivite pentru prevenirea alergiilor, datorită componentelor sale proteice împărțite. Situația este complet diferită cu formula adaptată la antireflux,  HiPP Anti-Reflux. Conține proteine ​​intacte și, prin urmare, nu trebuie administrat copiilor predispuşi la alergii în primele șase luni de viață. Sugarii cu un risc crescut de alergii, în conformitate cu ghidurile oficiale, ar trebui să fie hrăniți exclusiv cu lapte matern și / sau proteine ​​hidrolizate (parțial împărțite) în primele patru până la șase luni.

Cele mai citite articole