Oamenii de afaceri, care dispun de sume însemnate de bani, pe care vor să le investească inteligent au posibilitatea de a se orienta către spații industriale de închiriat. Pe piața din România există o cerere aflată într-o continuă crește în acest sens, datorită investitorilor străini, care au găsit aici o forță de muncă de calitate. Este vorba despre o idee de investiții excelentă, având în vedere că prețurile de închiriere per metru pătrat sporesc de la un an la altul!

Investițiile în imobiliare, mereu idei profitabile

Un prim motiv pentru care oamenii de afaceri pot investi în spații industriale de închiriat este acela că achiziționarea de imobile nu poate decât să le aducă profit în viitor. Acest lucru este dovedit de prețurile aflate într-o continuă creștere per metru pătrat, indiferent dacă este vorba despre închirieri sau vânzări. În funcție de zona pe care o aleg, antreprenorii pot obține profituri importante!

Oferte variate și atractive

Printre aspectele de care mai trebuie să țină cont oamenii de afaceri se numără și faptul că astăzi există sute de anunțuri cu spații industriale, pe care le pot cumpăra, pentru ca ulterior să le închirieze. Hypermarketurile, fabricile, dar și marile magazine au nevoie de locuri în care să-și desfășoare activitatea, căutând întotdeauna să închirieze, în loc să cumpere. Aceasta este o importantă oportunitate pentru cei care dispun de suficienți bani pentru a face investiții majore.

Spații industriale de închiriat de diferite dimensiuni

Cele mai citite articole

În ceea ce privește dimensiunea spațiilor industriale de pe piață, aceasta este una variată. De exemplu, antreprenorii pot alege să investească în spații micuțe, pentru care pot găsi chiriași imediat, dar și spații mari, generoase, datorită cărora să obțină încasări importante în mod constant.

Cum trebuie alese corect cele mai potrivite spații de închiriat?

Oamenii de afaceri mai trebuie să știe și care sunt cele mai importante lucruri de care să țină cont când vine vorba despre spații de închiriat. Ei trebuie să se gândească la următoarele aspecte:

  • accesibilitate – zonele în care aleg să cumpere imobile trebuie să fie accesibile atât cu autoturismul personal, cât și cu mijloacele de transport în comun pentru persoanele care nu dispun de o mașină
  • utilități – energie electrică, apă curent, gaz și, eventual Internet și televiziune: toate acestea sunt utilități datorită cărora spațiile de închiriat se dau întotdeauna foarte repede
  • magazine și restaurante – printre detaliile de care este bine ca antreprenorii trebuie să țină cont se numără și proximitatea față de magazine și restaurante. Angajații au nevoie de locuri din care să-și poată procura de mâncare pentru la prânz sau alte obiecte de uz personal, care le sunt necesare.

În România există astăzi o gamă foarte variată de spații industriale, în care oamenii de afaceri pot investi. Secretul constă în alegerea celor mai bune din toate punctele de vedere, dar și în găsirea celor mai buni chiriași, care să achite plățile la timp și care să respecte contractele încheiate!

Cele mai citite articole