Alegerea unei huse iPhone este o decizie foarte bună pentru păstrarea calităţii telefonului în timp, dar şi o decizie dificilă. Husa telefonului spune multe despre felul de a fi al proprietarului, iar alegerea celei mai bune huse trebuie să ţină cont de faptul că rolul principal al acesteia nu este cel estetic, ci rolul de protejare a telefonului.

Telefoanele mobile nu sunt numai utile, ci accesorii ale ţinutelor, ale vieţii de zi cu zi, sunt accesorii care ajută oamenii să ţină legătura cu ceilalţi în mediul online sau să tranzacţioneze, să efectueze diferite operaţiuni fără a fi nevoiţi să facă mai multe drumuri. Telefonul smart scos pentru câteva secunde din geantă sau din buzunar este supus alunecării şi spargerii ecranului, de aceea o husă se va dovedi protecţia ideală.

În plus, scoaterea telefonului pentru a verifica apelurile sau mesajele este suficientă pentru că cei din jur să îşi dea seama de personalitatea proprietarului. Un telefon scump fără husă sau cu o husă banală, învechită denotă lipsa de interes al proprietarului faţă de telefon sau o personalitate mai delăsătoare. De aceea, o husă nouă şi performanţă îndeamnă pe oricine să îşi folosească telefonul în orice context, fără ruşine.

Compatibilitatea husei cu telefonul

Cel mai important criteriu de alegere a husei de telefon este legat de compatibilitatea cu telefonul smart deţinut. Cu alte cuvinte, o husă de Samsung nu se va potrivi telefonului iPhone, chiar dacă este mai ieftină şi pare că arată mai bine, nu este o investiţie inteligentă. Husa trebuie fixată perfect pe conturul carcasei telefonului, orice nepotrivire anulând scopul principal pentru care proprietarii îşi îmbracă telefonul mobil, şi anume acela de protecţie.

Cele mai citite articole

Dacă husa de telefon nu este compatibilă cu modelul de iPhone deţinut, aceasta poate fi prea mare sau prea mică, iar protecţia telefonului va fi compromisă, pentru că şi câţiva milimetri sunt suficienţi ca telefonul să nu încapă.

Pentru că husa să fie compatibilă cu telefonul, proprietarii trebuie să nu o aleagă “din ochi”, ci să verifice dimensiunile şi compatibilitatea cu modelul telefonului, atât din punct de vedere al poziţionării camerelor sau sloturilor de jack sau încărcare.

Funcţionalitatea husei de telefon

Un alt criteriu important de alegere a husei de telefon pentru protecţie este funcţionalitatea acesteia. Pe lângă protejarea telefonului, husa trebuie să îndeplinească şi alte roluri, să aibă aderenta, să nu alunece uşor din mână sau când este aşezată pe o suprafaţă înclinată. De asemenea, alegerea husei în funcţie de funcţionalitate ţine cont şi de stilul de viaţă al proprietarului şi  de jobul pe care îl are.

Un smartphone de dimensiuni mai mari, de tip iPhone, are nevoie de o husă pe măsură, care poate fi folosită şi drept suport, pe o suprafaţă plană. Acest lucru permite proprietarilor să vizioneze cu uşurinţă videoclipuri sau filme în poziţie comodă, fără a fi nevoiţi să ţină telefonul prea mult în mână.

Designul husei de telefon

Nu în ultimul rând, este important şi designul husei pentru iPhone. Pe piaţa sunt disponibile huse de telefon într-o gamă foarte variată de modele şi de culori, astfel încât este aproape imposibil ca proprietarii să nu găsească un model potrivit.

Cele mai citite articole