Dacă plănuiești să organizezi un eveniment, pe plan personal (aniversare, petrecere, nuntă, botez, onomastică etc.) sau pe plan profesional (aniversare pentru firmă, lansare produs, cocktail cu partenerii, alt tip de petrecere corporate), ai nevoie să găsești o locație adecvată pentru desfășurare, dar trebuie să acorzi atenție multor alte detalii. Atmosfera este întreținută pe de o parte de momente artistice sau de obiectul evenimentului în sine (dacă vorbim despre o conferință de afaceri), însă un aspect important este disponibilitatea unei selecții premium de băuturi alcoolice pentru invitați.

Cum să te asiguri că vei avea doar bauturi alcoolice autentice, 100% originale, din game premium, la prețuri accesibile? Comandând online, firește! Pe internet, poți găsi whiskey, gin, vodcă, cognac, vinars, lichior, vinuri liniștite și vinuri spumante la prețuri mai mici decât în magazinele clasice. Contează însă foarte mult magazinul online pe care îl alegi.

Magazinul online cu peste 10 ani de experiență în produse gourmet premium

gourmetGIFT.ro, specialist în produse gourmet cu peste 10 ani de experiență, promite cele mai mici prețuri la băuturi alcoolice online și lucrează cu furnizori de top pentru a avea mereu disponibilitate în stocul propriu inclusiv pentru cantități mari din produse premium și de lux, chiar băuturi exclusiviste. Se poate comanda inclusiv șampanie autentic franțuzească de la mărci de renume internațional.

Cauți spre exemplu băuturi ieftine premium, whisky Jack Daniels, Chivas Regal sau Johnnie Walker Black Label la preț mic? Sau poate vin Purcari sau vodcă Absolut? Ori șampanie Dom Perignon, Armand de Brignac, Moet & Chandon sau Mumm Cordon Rouge? Toate sunt la prețuri mici pe https://cosuri.gourmetgift.ro/ în orice moment din an.

Cele mai citite articole

Kit de party cu băuturi alcoolice – ideal pentru evenimente private

Poți să profiți de prețurile promoționale la unele produse și de super ofertele la pachete băuturi alcoolice online cu livrare rapidă, de exemplu kit de party cu whiskey, vodcă, gin etc. În același loc poți găsi produse autentice românești, băuturi alcoolice tradiționale românești precum țuică, palincă sau vinars, de asemenea produse premium, care vor impresiona invitații la eveniment.

Livrare rapidă și sigură, băuturi alcoolice online expediate prin curier

Chiar dacă în principiu există stocuri mari la băuturi alcoolice comandate din magazinul online mai sus menționat, ideal este ca orice comandă de băuturi pentru evenimente să fie transmisă din timp. Livrarea va fi efectuată prin curier rapid, la adresa dorită (eventual direct la locația evenimentului), deci scapi și de grija transportului băuturilor alcoolice, pe care ai fi avut-o dacă alegeai să cumperi produsele din magazine clasice.

Comparând prețurile băuturilor alcoolice online cu cele din mediul offline, se poate observa că cele mai multe produse de pe gourmetGIFT.ro au prețuri chiar mai mici decât în hipermarketuri. Și nu vorbim doar de perioade promoționale, ci de prețuri susținute pe termen lung. În plus, spre deosebire de situația în care cumperi din magazine offline mai puțin cunoscute, eviți riscul de a primi marfă care să nu fie originală.

Cele mai citite articole