Sa fim sinceri: ce femeie nu isi doreste buze pline, frumoase si simetrice? Conturarea buzelor cu acid hialuronic este o procedura cosmetica pentru marirea si remodelarea buzelor solicitata foarte mult in prezent. Injectiile sunt absolut sigure iar produsele contin substante benefice care intineresc si imbunatatesc forma si starea buzelor.

Esenta procedurii russian lips

Augmentarea buzelor presupune introducerea de acid hialuronic prin injectare subcutanata, hialuronatul fiind injectat in puncte specifice. Ca urmare, forma este corectata, iar buzele sunt mai pline si mai mari.

Indicatii pentru marirea buzelor cu ajutoul procedurii russian lips Bucuresti

Procedura se efectueaza pentru urmatoarele indicatii, cum ar fi:

  • asimetria congenitala si dobandita a marginii buzelor;
  • buze prea terne;
  • buze foarte inguste;
  • defecte congenitale si post-lezionale ale marginii buzei;
  • aparitia liniilor de expresie in zona gurii;
  • modificari legate de varsta (colturi ale gurii care se retrag, piele lasata in zona gurii, riduri adanci, etc.).

Cele mai citite articole

Care sunt beneficiile maririi buzelor cu procedura russian lips Bucuresti?

Este stiut faptul ca cand femeile vor sa arate luxos si seducator intodeauna. Acidul hialuronic este o componenta versatila care nu numai ca da volum marginii buzelor, dar si regenereaza celulele deteriorate.

Augmentarea buzelor cu materiale de umplere ofera un efect complex, care se reflecta in urmatoarele rezultate:

  • imbunatatirea circulatiei sangelui, datorita careia culoarea buzelor devine bogata si expresiva;
  • hidratare intensa pentru a proteja buzele de uscaciune;
  • marirea volumului;
  • reintinerirea marginii buzelor prin stimularea productiei naturale de elastina si colagen, etc.

Acidul hialuronic este o componenta naturala a matricei intercelulare. Este responsabila de echilibrul apei (cu alte cuvinte, de hidratarea) pielii si influenteaza procesele de metabolism si regenerare celulara. Acidul hialuronic retine moleculele de apa in piele, mentinand functia de protectie a epidermei si a membranelor mucoase. Incetineste imbatranirea si previne formarea ridurilor. Acidul hialuronic este produs in organism pana la varsta de 25 de ani, iar apoi procesul natural incetineste si continutul sau in tesuturi scade. Pielea imbatraneste si incepe inevitabila pierdere a volumului natural al tesuturilor: obrajii nostri se lasa, pielea devine mai putin ferma si mai flasca. De asemenea, buzele tale isi pierd vizibil volumul.

Vrei sa ai buze frumoase si pline? Apeleaza la procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic si fii mai frumoasa ca niciodata!

Cele mai citite articole