Doamnele si domnisoarele care sunt in cautarea celor mai interesante ceasuri pentru barbati trebuie sa fie foarte atente inainte de a face o investitie, astfel incat accesoriile pe care le cumpara sa fie pe placul celor care urmeaza sa le poarte. Este vorba despre obiecte perfecte pentru a fi oferite drept cadouri cu ocazia zilei de nastere sau a sarbatorilor de iarna si care ii ajuta pe barbati sa isi completeze intr-un mod deosebit tinutele!

Tipologie

Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos trebuie sa stie ca exista mai multe tipuri de ceasuri de mana, in functie de mecanismele pe baza carora functioneaza. De exemplu, doamnele si domnisoarele pot alege dintre accesoriile quartz, cele automatice si cele mecanice. Mai mult, ceasurile pot fi analogice sau digitale. Daca cele analogice au un design clasic, ce afiseaza ora pe cadran cu ajutorul limbilor ce indica ora, minutele si secundele, cele digitale sunt prevazute cu display-uri de tip LCD sau LED si indica ora prin afisaj electronic. Dintre toate acestea, variantele quartz sunt cele mai populare, intrucat au cel mai mare nivel de acuratete si nici nu sunt la fel de costisitoare ca celelalte.

Ceasuri pentru barbati in functie de materiale

Un alt detaliu esential la care trebuie sa se gandeasca femeile inainte de a cumpara ceasuri pentru barbati este referitor la materialele din care acestea sunt realizate. De exemplu, accesoriile pot fi din otel inoxidabil, placate cu aur, din cermica sau din titan. Dintre acestea, cele mai rezistente sunt modelele din otel inoxidabil, care nu se decoloreaza si nici nu isi pierd proprietatile in timp, reusind sa arate la fel de bine ca in prima zi chiar si dupa cativa ani de utilizare.

Cele mai citite articole

Bratara

In ceea ce priveste bratarile cu care pot fi prevazute ceasurile barbatesti, ele pot fi metalice, din plastic sau din silicon ori din piele. In functie de alegerea pe fac o doamnele si domnisoarele, partererii lor vor putea purta accesoriile fie cu tinute elegante, fie cu tinute casual sau sport. De exemplu, ceasurile cu bratari din piele sunt ideale pentru zilele in care barbatii au intalniri de afaceri importante, pe cand cele cu bratari din silicon sunt recomandate pentru outfiturile sport sau casual.

Geamul protector

Recomandat este ca reprezentantele sexului frumos sa studieze si tipurile de geamuri cu care pot fi prevazute ceasurile de barbati. Accesoriile pot avea cadranele din plexiglass, din sticla minerala sau din safir. Fara indoiala, cele mai bune sunt ceasurile din safir, fiind cele mai rezistente, dar si cele mai frumoase ca design si aspect!

Inainte de a incepe sesiunea de shopping, femeile trebuie sa se gandeasca la stilul preferat de barbatii carora isi doresc sa le faca o surpriza. Pornind de la acest lucru, ele isi pot da seama daca ar trebui sa achizitioneze accesorii tip sport, casual sau elegante, dar si care sunt cele mai potrivite din care acestea sa fie realizate. Este vorba despre daruri interesante, care pot fi inclusiv inscriptionate si care pot reprezenta amintiri de nepretuit!

Cele mai citite articole