Care este cel mai bun moment pentru achitarea datoriilor către Kruk Romania?

Chiar acum! Uite că din pandemia asta se poate extrage și un efect pozitiv: coronavirusul ne forțează la economisire.

Pandemia – cel mai bun moment de a-ți însuși noi obiceiuri legate de bani

Trăim niște vremuri interesante care ne permit să ne scuturăm de tendința de a cumpăra lucruri de care nu avem neapărată nevoie, de a ne centra strict pe acelea de bază, ce formează un kit de supraviețuire a familiei noastre.

Guvernanții dau oamenilor simpli o gură de oxigen prin aceea că permit o relaxare la plata anumitor rate, facturi pentru o perioadă limitată de timp. 

Asta nu înseamnă nicidecum să credem că nu va mai trebui ca la un moment dat să le plătim, dar o vom face într-o lume total nouă, pentru că, suntem deja tot mai conștienți de faptul că viața de după coronavirus va fi una radical schimbată.

Tocmai de aceea, poate că ar fi bine ca în aceste zile în care suntem izolați acasă, să ne recalibrăm raportul pe care-l avem cu bugetul personal.

Ar trebui ca aceia care au datorii ce îi urmăresc din trecut și care sunt acum administrate de Kruk Romania să încerce ca din banii pe care îi economisesc pe transport, haine și încălțăminte noi, produse de Paști, să își achite o parte cât mai mare din acele debite. O pot face inclusiv online, deci în condiții de siguranță maximă.

În acest fel, în momentul în care pandemia va trece, iar lumea se va modifica din temelii, cât mai mulți dintre noi să ne resetăm viața pornind de la zero, nu de la un minus financiar care să ne frâneze ceea ce vom face după pandemie.

Viața de după pandemie, o viață fără datorii vechi

Datoriile sunt un soi de piatră de moară atârnată de psihicul nostru care nu ne lasă ca să ne gândim cum putem să privim și să acționăm cu încredere către viitorul unei lumi ce nu va mai arăta sub nicio formă așa cum o cunoaștem noi astăzi, la început de epidemie generalizată.

Cele mai citite articole

Datoriile sunt un soi de vampiri energetici care ne sug vitalitatea, iar în lunile și anii ce vin vom avea nevoie mai mult decât oricând în trecut de forța interioară care să ne permită o adaptare mai ușoară la viața de după coronavirus. 

Este extrem de provocator viitorul și ar fi păcat să nu intrăm și noi în acest joc pe motiv că suntem legați cu lanțuri grele de niște credite neachitate cândva.

De ce să avem un handicap așa de mare, față de alți semeni de-ai noștri care vor porni resetarea vieții personale fără poveri din trecut?

Oricine are de achitat niște datorii mari știe că este obligat la privațiuni de tot felul. Uite că acum ele pot ca să fie mai ușor de suportat, pentru că de limitări (de mișcare, consum) au parte în zilele acestea din ce în ce mai mulți oameni de pe glob, chiar și aceia fără datorii.

Stai acasă? Dacă ai net urmărește programele educative ce te pot ajuta pe viitor!

Poate te macină din ianuarie gândul că tu în loc de a pleca în vacanță anul acesta, va trebui ca să stai să îți plătești datoriile. Uite că acum, în 2020, cea mai mare parte a omenirii civilizate a șters de pe listă călătoriile. Nu-i așa că parcă te simți mai bine când afli asta?

Poate că ți-ai dorit în ultima vreme ca să mergi și tu la teatru, la diverse evenimente, dar nu aveai banii necesari.

Uite că acum, dacă ai o conexiune la internet, poți să profiți gratis de urmărirea acestora (și chiar te invit ca să o faci!). E cel mai bun moment!

Vei găsi tot soiul de webinarii pe internet și de educație financiară, precum și cursuri gratuite referitoare la soluții aplicabile după criza medicală. Urmărește-le cu atenție pentru a putea să înveți cum să obții peste câteva luni și tu niște venituri suficiente, care să te ajute să trăiești în noua lume ce se conturează acum, sub ochii noștri.

Alege așadar să economisești o parte din bani, rezistând tentației de a face comenzi de articole online care nu îți trebuie.

După cele 2 – 3 – 4 luni de pandemie, s-ar putea să îți dai seama că ai ieșit mai întărit din acest dezastru mondial prin faptul că ți-ai achitat total sau parțial datoriile restante administrate de Kruk Romania chiar dacă te-ai găsit în ochiul furtunii globale. Ba chiar ai căpătat și obișnuința de a fi mai atent cu banii pe care ai și de a face în acea viață de după pandemie doar cheltuielile necesare punând un accent mai mare pe acele lucruri prețioase care nu se cumpără cu bani!

Cele mai citite articole