In orice locuinta, sufrageria este considerata camera pentru care ne straduim cel mai mult cand vine vorba despre amenajare si decorare. Si indiferent de stilul pe care dorim sa il imprimam casei noastre, fie unul clasic, modern, romantic, rustic, urban etc,  livingul va beneficia intotdeauna de cea mai multa atentie la acest capitol si de cea mai mare grija la detalii. 

Alaturi de mobilier, culorile care vor imbraca peretii, modelul draperiilor si al perdelelor, o serie intreaga de obiecte decorative, electrocasnice, cu siguranta alegerea corpurilor de iluminat destinate sufrageriei, vezi oferta de pe Eglo Romania este una importanta si decisiva pentru definitivarea stilului acestei camere. Dincolo de preferintele noastre referitoare la designul adoptat in living, sunt cateva aspect de care trebuie sa tinem cont pentru ca alegerea finala sa fie una care sa ne multumeasca pe deplin. 

Astfel, sunt extrem de importante in acest sens  criterii precum dimensiunea camerei, tipul de activitati pe care le vom desfasura in living, fie reunirea familiei la masa, diverse activitati relaxante, precum citit, savurarea unei cafele sau a unui  pahar cu vin alaturi de prieteni, jocuri de societate etc, care presupun anumite tipuri de iluminat, orientarea catre un singur corp de iluminat in camera sau a mai multora dispuse in diferite zone din living. 

Cele mai citite articole

Iar oferta in acest sens este una extrem de generoasa, avand posibilitatea, tinand cont de criteriile amintite, sa optam pentru lustra living, plafoniera, candelabru, lampi, spoturi, lampadare, cu care sa reusim sa cream aici un ambient placut, intim si confortabil.

Daca dispunem de un spatiu pentru living mai putin generos, nu este indicat sa optam pentru corpuri de iluminat de dimensiuni prea mari, cum ar fi anumite modele de candelabre sau corpuri cu mai multe brate masive, care vor incarca excesiv spatiul si asa redus.

 In aceste situatii, alegeti plafoniere mai suple, fara ornamente excesive, la care puteti alatura lampadare amplasate in alte zone ale camerei, care impreuna sa creeze o atmosfera deosebita si sa ofere suficienta lumina pentru intreaga incapere. Se poate opta, de asemenea, la instalarea in tavan, precum si in pereti a mai multor lumini difuze, corpuri de iluminat decorative, care sa puna in valoare anumite elemente de atractie din living, fie un obiect de arta deosebit, o statueta, un tablou sau chiar o planta spectaculoasa, rara.

 Iar daca ne dorim lumina din living sa fie furnizata de un corp cu adevarat spectaculos, inedit, putem apela la oferta magazinelor tip anticariat, daca stilul intregii camere, reliefat de mobilier si obiectele decorative de aici este unul romantic, cu accente de epoca.

Cele mai citite articole