Solutiile financiare oferite de catre institutiile traditionale sunt bine cunoscute pentru ca impun conditii stricte si sunt putini cei care le pot accesa. In schimb, solutiile de creditare de la IFN pentru persoane juridice se dovedesc a fi mult mai avantajoase. Ce presupun acestea, cum se obtin si care sunt conditiile puteti descoperi in randurile care urmeaza.

Ce este factoring-ul

Orice antreprenor ar trebui sa cunoasca care sunt cele mai bune solutii financiare catre care se poate orienta pentru a-si sprijini afacerea, iar factoring-ul este una dintre acestea, fiind dedicata firmelor care ofera produse si servicii cu factura la termen de plata. Pot exista o multime de momente in care sa fie nevoie de incasarea mai rapida a banilor, iar pentru asta exista factoring-ul care permite cesionarea creantelor catre Omnicredit, astfel incat sa se poata incasa pe loc banii pentru facturi. Sunt suficiente numai cateva click-uri pentru a avea acces la o asemenea solutie necesara mai ales in cazul in care exista diferente majore intre momentul platii la furnizori si cel al incasarii facturilor emise. Factoring-ul este avantajos intrucat asigura libertate deplina, este rapid si nu in ultimul rand, nu reprezinta un credit, ci este doar o modalitate prin care se pot accelera incasarile, asa ca nu afecteaza gradul de indatorare al firmei si nu este nevoie de alte garantii.

Despre scontare

Scontarea este serviciul ideal pentru cei care vor sa incaseze pe loc biletele la ordin si CEC-urile primite de la clienti, avand termenul de plata in viitor. Se pot gira catre Omnicredit care face plata instant si asteapta incasarea lor la scadenta. Avantajul solutiei este rapiditatea si simplitatea, fiind o optiune prin care se poate obtine rapid suma de bani necesara si se pot evita numeroase situatii neplacute din cauza diferentelor mari de timp intre data facturarii si incasarii.

Cele mai citite articole

Microcreditare

Aceasta este o alta solutie cu care Omnicredit vine in sprijinul tuturor proprietarilor de business care isi doresc sa isi dezvolte afacerile. Sumele obtinute se pot folosi pentru plata furnizorilor, a chiriilor si salariilor, pentru achizitionarea de utilaje, echipamente si nu numai. Conditiile impuse sunt foarte flexibile si in principal este nevoie de activitate economica in ultimele trei luni, cu toate ca acesta nu este un criteriu strict. La Omnicredit se pune pret pe creativitate si inovatie, astfel ca start-up-urile cu potential pot beneficia de creditarea de la IFN pentru persoane juridice.

Avantajele sunt usor de identificat, incepand de la faptul ca solutia este una pe termen lung, ce presupune ca rambursarea sa se faca in rate lunare egale pe o perioada de pana la 12 luni si, in plus, solutia se poate folosi alaturi de altele propuse de Omnicredit.

Antreprenorii se pot confrunta cu multe piedici in calatoria lor catre succes, iar una dintre acestea este birocratia care pune bete in roate prin nenumarate proceduri complicate si inutile. In schimb, fiecare dintre acestea au fost eliminate la Omnicredit, pentru ca procesele sa fie cat de fluente si simple se poate. In plus, aici lucreaza doar o echipa cu experienta pentru care nu exista situatii care sa se dovedeasca a fi mult prea complicate incat sa nu isi gaseasca solutia. De asemenea, oamenii de afaceri au posibilitatea de a dobandi nenumarate cunostine care sa le fie utile atunci cand isi deruleaza activitatea.

Solutiile de creditare de la IFN pentru persoane juridice disponibile aici sunt potrivite pentru business-uri din toate domeniile, de la magazine online, pana la firme de IT, de marketing, fabrici de mobila, ateliere de croitorie, brutarii, spalatorii auto si de covoare, parfumerii, dar nu numai.

Cele mai citite articole