Unde este diferența între diferitele modele de cămăși? Practic, o cămașă este doar o cămașă! Însă lucrurile nu stau chiar așa! Există destul de multe diferențe între aceste piese vestimentare pentru bărbați. Iar croiala este una dintre cele mai importante caracteristici. Cămășile lungi pentru bărbați de la Gama sunt disponibile în modele de cămăși slim fit și regular fit . Acestea din urmă au croiul normal, iar modelele foarte lungi, subțiri, sunt tăiate destul de înguste și sunt mai strânse pe corp. În cele ce urmează vei descoperi diferențele din acestea și sfaturi pentru alegerea cămășii potrivite.

Ce face ca o cămașă bărbătească să fie o cămașă slim fit?

O cămașă lungă, masculină are o croială îmbrățișată. Este mai îngustă și are mai multă întindere decât cămășile normale pentru bărbați. Posibilitatea de întindere a țesăturii provine din adăugarea de elastan. Adesea cămășile slim fit sunt, de asemenea, vândute ca piese personalizate. Ele sunt adesea purtate sub hanorace, sacouri sau cardigane. O cămașă bărbătească slim fit este practic invizibilă sub alte articole vestimentare. Datorită croiului strâns, aceste modele nu se încrețesc.

Ce se ascunde în spatele numelui de cămașă regular fit?

Termenul de regular fit înseamnă o croială normală. Marea majoritate a cămășilor care pot fi cumpărate în magazine fizice sau online sunt cămăși obișnuite. De obicei, acestea sunt fabricate din bumbac pur. Deoarece nu se întind, cămășile regular fit se așează ușor în jurul corpului.

Modă pentru bărbați înalți, subțiri: cumperi o cămașă regular fit sau slim fit?

Fie că bărbaților le place să poarte o cămașă lungă, slim fit sau preferă să poarte o cămașă normală, regular fit, alegerea variază de la bărbat la bărbat. Decizia are mult de-a face cu gustul personal și confortul individual al purtării. Mai jos sunt câteva informații despre caracteristicile care vorbesc pentru una sau alta tăiere.

De ce bărbații aleg cămășile regular fit:

·   Potrivirea este mai largă și, prin urmare, este percepută ca fiind mai confortabilă

·   Ideale pentru a fi purtate și dedesubt

Cele mai citite articole

·   Se potrivesc bărbaților sportivi la fel de bine ca și celor cu o „statură confortabilă”

Cămășile slim fit: de ce le aleg bărbații?

·   Cămașa slim fit se așează bine în partea superioară a corpului și sunt ideale pentru a le purta sub alte haine sau chiar ca și cămașă de mire, cu sau fără sacoul costumului de mire.

·   Stretchul oferă multă libertate de mișcare

·   Poate fi purtată și ca un top pentru bărbați înalți, subțiri

Sfat: Îți place materialul cămășilor slim fit, dar nu îți place felul care se așază pe corp? Atunci este recomandabil să-ți cumperi o astfel de cămașă cu o dimensiune mai mare. Vei primi automat un model slim fit, cu o croială ceva mai largă.

Te-ai hotărât deja dacă vrei să cumperi o cămașă în formă slim sau în formă regular? Sau de ce nu, poți opta pentru amândouă? 

Cele mai citite articole