Un nou documentar al regizorului James Cameron si a regizorului israeliano-canadian de origine romana, Simcha Jacobovich, a bulversat o lume intreaga prin teoria pe care a lansat-o: ca Iisus a avut un fiu pe nume Judah si ca a fost înmormântat alaturi de Maria Magdalena. Cameron Cameron si Simcha Jacobovich sustin ca au gasit adevaratul mormant al lui Iisus Hristos, ceea ce poate insemna ca Invierea Mantuitorului crestinilor nu a avut loc.

Mostre testate

Constructorii israelieni care lucrau la un complex de locuinte din Ierusalim au descoperit initial 10 osuare vechi de 2000 de ani într-un mormânt, în martie 1980.
Documentarul afirma ca, potrivit testelor facute pe mostrele colectate din doua sarcofage, e foarte posibil ca Iisus si Maria Magdalena sa fi fost îngropati împreuna si ca erau un cuplu. Realizatorii filmului au folosit rezultatul testelor în sprijinul teoriei ca sarcofagul inscriptionat „Judah, fiu al lui Jesua“ contine ramasitele fiului lui Iisus si al Mariei.

Academicianul Stephen Pfann, de la Universitatea Tarâmului Sfânt din Ierusalim, a declarat ca nu se asteapta ca si crestinii sa accepte concluziile documentarului.

Kloner insista asupra diferentelor de metoda dintre munca sa si cea a realizatorilor documentarului: „Eu sunt un profesor universitar, muncesc stiintific, ceea ce n-are legatura cu munca de cineast“. „E imposibil sa iei un episod religios si sa-l transformi in ceva stiintific. Sau, in acest caz, trebuie sa faci teste ADN si sa verifici daca ADN-ul osemintelor apartinand asa-zisului fiu al lui Iisus este acelasi cu cel al lui Dumnezeu!“, glumeste acesta. El a mai adaugat ca dintre cele 900 de morminte din aceeasi epoca gasite pe o raza de 4 km in Orasul Vechi, in Ierusalim, numele „Iisus“ sau „Yeshu“ a fost gasit de 71 de ori si cel al lui „Iisus, fiul lui Iosif“, a fost si el gasit, a mai spus profesorul Kloner. Serviciul de Antichitati israelian a refuzat sa faca vreun comentariu. In 1996, unul dintre purtatorii sai de cuvant a declarat ca probabilitatea ca osuarele sa apartina familiei lui Iisus este „aproape zero“.

1 Comentariu

 • Claudia Klein
  Posted iunie 4, 2020 3:15 pm 0Likes

  Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

  Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să aveți un împrumut în contul dvs. în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

  Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

  Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive.

  Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

  Oferim servicii de împrumut 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? – Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

  Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți în bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!