Brad Pitt, suparat ca mama sa nu o place pe Angelina Jolie

Brad Pitt, suparat ca mama sa nu o place pe Angelina Jolie

Membrii familiei actorului american Brad Pitt au declarat recent ca, desi initial s-au simtit dati la o parte când actorul si iubita lui, Angelina Jolie, au hotarât brusc sa se mute în Namibia, nu sunt suparati pe frumoasa actrita. Fratele lui Brad Pitt, Doug, a declarat ca familia asteapta cu nerabdare vesti din Namibia. „Dorim

Membrii familiei actorului american Brad Pitt au declarat recent ca, desi initial s-au simtit dati la o parte când actorul si iubita lui, Angelina Jolie, au hotarât brusc sa se mute în Namibia, nu sunt suparati pe frumoasa actrita.

Fratele lui Brad Pitt, Doug, a declarat ca familia asteapta cu nerabdare vesti din Namibia. „Dorim sa-i ajutam în orice fel putem. Dorim ca nasterea sa fie motiv de bucurie si ca ei sa stie ca ne gândim la ei“, a spus Doug. Brad Pitt este suparat pentru ca mama lui, Jane, este înca prietena cu fosta lui sotie, actrita Jennifer Aniston.

„El crede ca mama ar trebui sa treaca peste asta si sa rupa legatura cu ea. Dar mama se afla într-o pozitie delicata, înca tine la Jennifer“, a declarat Doug.

Cele mai citite articole

Dupa doua luni de la mutarea în Namibia, Angelina se bucura de faptul ca familia lui Brad doreste sa se implice în viitorul cuplului lor. Doug Pitt a spus ca cei doi actori intentioneaza, dupa nasterea bebelusului, sa petreaca o vacanta la Paris împreuna cu familia, transmite Mediafax. Cuplul a încheiat un contract cu un saptamânal american pentru publicarea primelor poze ale bebelusului lor.

„Au semnat un contract de 2,6 milioane de lire sterline, iar banii vor fi donati unei organizatii de caritate care apartine UNICEF“, a declarat o sursa apropiata cuplului. „Angelina tine foarte mult la intimitatea familiei ei, dar ei s-au gândit sa profite de interesul presei pentru nasterea copilului lor pentru a ajuta alti copii“, a adaugat aceeasi sursa.

Cele mai citite articole

Recomandate

Adauga un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Recente

Trending

Cele mai citite articole