Membrii familiei actorului american Brad Pitt au declarat recent ca, desi initial s-au simtit dati la o parte când actorul si iubita lui, Angelina Jolie, au hotarât brusc sa se mute în Namibia, nu sunt suparati pe frumoasa actrita.

Fratele lui Brad Pitt, Doug, a declarat ca familia asteapta cu nerabdare vesti din Namibia. „Dorim sa-i ajutam în orice fel putem. Dorim ca nasterea sa fie motiv de bucurie si ca ei sa stie ca ne gândim la ei“, a spus Doug. Brad Pitt este suparat pentru ca mama lui, Jane, este înca prietena cu fosta lui sotie, actrita Jennifer Aniston.

„El crede ca mama ar trebui sa treaca peste asta si sa rupa legatura cu ea. Dar mama se afla într-o pozitie delicata, înca tine la Jennifer“, a declarat Doug.

Dupa doua luni de la mutarea în Namibia, Angelina se bucura de faptul ca familia lui Brad doreste sa se implice în viitorul cuplului lor. Doug Pitt a spus ca cei doi actori intentioneaza, dupa nasterea bebelusului, sa petreaca o vacanta la Paris împreuna cu familia, transmite Mediafax. Cuplul a încheiat un contract cu un saptamânal american pentru publicarea primelor poze ale bebelusului lor.

„Au semnat un contract de 2,6 milioane de lire sterline, iar banii vor fi donati unei organizatii de caritate care apartine UNICEF“, a declarat o sursa apropiata cuplului. „Angelina tine foarte mult la intimitatea familiei ei, dar ei s-au gândit sa profite de interesul presei pentru nasterea copilului lor pentru a ajuta alti copii“, a adaugat aceeasi sursa.

1 Comentariu

 • Claudia Klein
  Posted iunie 4, 2020 3:14 pm 0Likes

  Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

  Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să aveți un împrumut în contul dvs. în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

  Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

  Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive.

  Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

  Oferim servicii de împrumut 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? – Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

  Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți în bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!