Motive pentru care brazii artificiali sunt alegerea perfecta pentru o seara magica de Craciun

Ai putea economisi sute de lei de-a lungul anilor daca investesti intr-un brad de Craciun artificial cumparat de pe BraziCraciun.net. Da, cumpararea unui brad de Craciun natural la sfarsitul anului este mult mai scumpa decat cumpararea unui brad artificial! Imaginati-va numarul de brazi naturali taiati pe masura ce se apropie sarbatorile de sfarsit de an daca sunt vandute si decorate in interiorul multor case din intreaga lume. Te doare capul doar gandindu-te la asta. Cifrele sunt cu adevarat terifiante! De exemplu, numai in Franta, 6,1 milioane de brazi de Craciun naturali au fost vanduti in 2021.

Este posibil sa transportati un brad de Craciun natural. Atunci cand mergeti la magazin pentru a cumpara un brad de Craciun natural, trebuie sa transportati un obiect considerabil in vehiculul dumneavoastra. Chiar daca bradul natural este bine montat in interior, vehiculul dumneavoastra va arata ca un porc cu spini, deoarece acele vor fi peste tot! In plus, puteti gasi brazi artificiali in magazinele online. Este mult mai usor si mult mai atragator din punct de vedere al profitului!

Cum te sperie faptul ca ai un brad natural acasa si o pisica? Micuta felina se va bucura sa se distreze cu bradul tau natural pana cand acesta va cadea si/sau isi va pierde toate acele! Cu un brad artificial, poti fi linistit, chiar daca pisica ta este intr-o dispozitie nefericita, nu exista riscul ca bradul sa-si piarda acele si sa ramana fara ornamente!

Cele mai citite articole

Este o veste buna, nu veti mai avea de suferit din cauza sarcinii de a aduna dupa un brad natural! Indiferent daca il asezi sau nu langa o sursa de caldura, bradul artificial isi va pastra mereu aceeasi forma si isi va pastra acele! Spre deosebire de un brad natural, care este asezat in interior pe 1 decembrie si va ajunge gol in Ajunul Craciunului.

Majoritatea brazilor artificiali pot fi asamblati si dezasamblati in mai putin de doua minute. Cand va montati bradul artificial acasa, pur si simplu ‘ aranjati ‘ ramurile pentru a forma un brad simetric. In plus, brazii artificiali pot fi, de asemenea, rulati fara efort dupa ce se termina sarbatorile: nu trebuie sa fie indoiti spre trunchi! Unele modele de brazi artificiali sunt prevazute si cu desfasurare automata; instalarea lor este, de asemenea, o sarcina simpla!

Este mai usor de asamblat/dezasamblat decat brazii naturali. Acest lucru permite ca bradul sa fie mai putin voluminos si mai usor de depozitat, chiar si intr-un spatiu mic. Brazii artificiali sunt adesea confectionati din 2 sau 3 parti, in functie de inaltimea lor. In al doilea rand, acestia reusesc sa fie mai putin voluminosi si mai usor de depozitat, chiar si intr-o zona mica.

Exista mult prea multe modele de brazi de Craciun artificiali folositori. Verzi, cu sau fara zapada, albi, cu conuri de pin, cu efect de roua sau cu lumini integrate… Totul poate fi modificat in functie de preferintele si gusturile tale in materie de decor de Craciun. Veti gasi cu siguranta designul perfect care sa va puna in valoare sarbatorile de iarna!

Cele mai citite articole