Vrei să trăiești pe cont propriu și să te descurci? Vrei să fii propriul tău șef, lucrând doar pentru propriul beneficiu și câștig? Chiar dacă poate părea dificil, dacă apelați la asistența adecvată, sunteți deja cu trei pași înainte pe drumul greu al afacerilor.

Căutați cea mai simplă și mai rentabilă soluție? Din cauza răspunderii limitate a partenerilor, aceasta este o societate S.R.L. (societate cu răspundere limitată). Într-o societate cu răspundere limitată există o responsabilitate limitată; aceștia sunt răspunzători doar în măsura contribuțiilor lor la firmă. În plus, deoarece capitalul social minim într-o societate cu răspundere limitată este stabilit la niveluri foarte mici, majoritatea viitorilor antreprenori aleg această formă de afaceri.

Acte necesare infiintare SRL online

Un dosar destul de stufos este cerut în România de instituțiile publice. În zilele noastre, oamenii au la dispoziție un timp limitat pentru a-și îndeplini obiectivele profesionale, familiale și personale, așa că eficiența este esențială.

De ce să aruncați bani pe apa sâmbetei pe drumuri lungi la Registrul Comerțului, ANAF și alte agenții similare, când puteți apela pur și simplu la servicii de consultanță adaptate obiectivelor dumneavoastră profesionale? Există soluții pentru orice problemă imaginabilă, iar o firmă de consultanță precum Your-Consult va avea, fără îndoială, răspunsul la orice incertitudine legată de înființarea unei companii.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să depuneți actele de constituire și să vă acordați puțin timp pentru dumneavoastră.

În continuare sunt prezentate documentele pe care trebuie să le depuneți pentru a constitui o societate cu răspundere limitată:

·       Copii dupa cartile de identitate ale viitoriilor asociati;

Cele mai citite articole

·       Copii dupa cartile de identitate ale viitorilor administratori;

·       Actul de spatiu al viitorului sediu social. Nu stii ce este un sediu social?

Este simplu. Se va folosi adresa de domiciliu a viitoarei firme, precum și toate actele și comunicările legale. Dacă nu aveți un sediu social, firma de consultanță vă va ajuta și în acest sens pentru gazduire sediu social. Iată cât de simplu este să înființați o nouă afacere în Romania.

Consultanții cu experiență în domeniu se vor ocupa de dosarul care conține toată documentația necesară, întocmită pe baza actelor necesare pentru înființarea unei societăți.

În România, o firmă precum Your-Consult poate sa va dea un start bun. Pe lângă serviciile de înființare a unei companii, Your-Consult oferă o varietate de servicii, printre care se numără

înființarea unui PFA, găzduire sediu social, consultanță pentru codul CAEN, deschiderea de conturi bancare în orice țară din lume și contabilitate SRL PFA.

Nu mai pierde timp pretios in scop profesional cand exista cai mai facile. Pentru mai multe informații despre înființarea companiei și alte servicii disponibile, vizitați https://your-consult.com si incepeti demersurile de infiintare firma.

Cele mai citite articole