Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă specială și vom avea Sărbători de iarnă diferite față de modul în care le resimțeam în anii trecuți, obiceiul de oferire de cadouri nu trebuie să fie supus prea multor compromisuri. Există soluții chiar de evitare a contactului direct și de trimitere a cadourilor prin curier rapid. Magazinele online permit livrarea direct la adresa destinatarului cadoului pentru comenzile de produse plătite online cu cardul.

Astfel de coșuri cadou  reprezintă cadouri tot mai populare de Crăciun și în România, la fel cum se întâmplă în alte țări. Sunt cadouri universale, de familie sau pentru copii, care oferă experiențe asociate momentului festiv.

 Coșurile cadou sunt esența clasei și a fanteziei. Sunt cadoul special pe care o persoană îl poate primi. Coșurile cadou de Crăciun nu trebuie să fie doar pachete cu dulciuri, alimente și băuturi, ci trebuie să reprezinte o experiență memorabilă din punct de vedere aspect, gust, aromă.

Giftidea.ro vine cu o mâna de ajutor pentru tine, având o gamă variată de coșuri, cadouri de Crăciun pe care totodată le poți personaliza în funcție de placul fiecărui client.  

Atât conținutul, cât și ambalajul pachetelor pe care le poți dărui cadou cu ocazia Crăciunului sunt speciale, deci gestul tău va fi cu siguranță remarcat! Alege dintre coșurile deja pregătite sau selectează tu preparatele și băuturile pe care le preferi într-un set deosebit și arată-le că te-ai gândit în detaliu la ei pentru alegerea unui cos cadou Craciun.

Sunt o modalitate grozavă dea răspândi bucurie și una dintre cele mai bune modalități de a spune pe cineva că îți pasă!

  Aceste seturi, cadouri de craciun,  reprezintă alegerea perfectă pentru cei cu care  lucrezi: de la colegi, până la angajați, clienți sau chiar parteneri de business sau poate fi o alegere inspirată pentru cele mai  apropiate persoane din viață ta: soț, soție, mama, tată și nu numai.

Iată câteva cadouri,  pe care le-ai putea oferi oamenilor din jurul tău:

Campari – Cos Cadou

Conținut cadou:
• 0.5l liqueur campari

• Ferrero Rafaello T8 80g

• Lambertz Exquisite biscuit assortment assorted 200g chocolate chip cookies

• Feletti Le Delicious gelatin jelly with fruit flavor 80g

Cele mai citite articole

• Tchibo Exclusive Intense ground coffee 250g

• Sperlari 1836 Nougat Almond Nougat Italy 75g

Acesta fiind dedicat persoanelor cu cele mai fine și rafinate gusturi.  

Chivas Giftbox – Cadou Copii

• Chivas Regal Whiskey 12yo 0.5l

• Lindt Praline Lindor dark chocolate 75g

• Artisan 1927 Croccantino l Chocolate hazelnuts with honey coated in chocolate 80g

• 80g roasted and salted hazelnut penotte

• Atelier du Chocolat 90g milk chocolate bar

• Cutie Cadou din carton design imitatie marmura

Sărbătorește delicios sezonul Crăciunului cu cosuri craciun de bun gust! Cosuri cadou de Crăciun perfecte pentru aface sezonul luminos. Trimite un coș familiei

sau prietenilor și răspândește bucuria!  

Intră pe giftidea.ro pentru mai multe variante de astfel de daruri pentru orice 

ocazie, pentru orice persoane apropiate! 

Cele mai citite articole