Crăciunul este o sărbătoare a familiei și a tradiției! Dacă anul acesta mergi în vizită de sărbători la nași, părinți, bunici sau ești tu gazdă pentru cei apropiați sau pentru rude din străinătate, asigură-te că le amintești care este esența acestei sărbători. Nu trebuie să le ții discursuri interminabile, ci te poti inspira de pe FineStore.ro și le poți dărui cadouri tradiționale care să le bucure sufletul prin gesul tău, dar și papilele gustative cu delicii și arome cum doar în România se găsesc.

Cadouri pentru toate buzunarele

O cutie cadou denumită sugestiv Tradiții Românești aduce în scenă o palincă și un rachiu în variantă mini, realizate printr-o rețetă tradițională din Transilvania, dar și o dulceață de dovleac care ar trezi oricui o gustă amintiri dragi din copilărie. Acest cadou conține și un borcan cu muguri de pin, dar şi un vin melodios, perfect pentru serile în familie!

Specialișții celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice sunt de părere că un cadou nu este complet dacă nu trezește o emoție, dacă nu lasă în urmă o amintire frumoasă. Așa că au creat cutia cadou Memories pentru a obține întocmai acest efect. Într-un cufăr elegant din lemn au adunat laolaltă delicatese irezistibile, precum dulceață naturală de caise cu levănțică sau dulceață naturală de ardei, alături de vinul Cricova Cabernet, cu buchetul său puternic de fructe coapte.

Cele mai citite articole

Pe FineStore.ro, găseșți o varietate de sortimente de palincă, rachiu sau vinuri românești, precum Recaș, Segarcea, Crama Ceptura, tocmai bune să fie savurate în tihnă alături de cei dragi în timp ce depănați amintiri sau vă faceți planuri de Revelion.

Iar dacă, în discuțiile despre organizarea petrecerii dintre ani, ați ajuns la capitolul băuturilor pe care să le serviți, vă puteți inspira tot de pe FineStore.ro. Aici găsiți tot ce vă doriți în materie de băuturi alcoolice și nu numai. Aproape 4.000 de produse 100% originale și cu prețuri mici se regăsesc în oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice. De la vin spumant și șampanie, cele care marchează, practic, trecerea dintre ani, la băuturi tradiționale, whisky, rom, vodka, tequila, gin, lichior, vin sau coniac. 

Printre brandurile de renume se regăsesc Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart sau G Vine. 

Este bine de știut că, pentru comenzile a căror valoare depășește 199 de lei, livrarea este gratuită pe tot teritoriul țării. Sărbători cu bucurii alături de cei dragi!

Cele mai citite articole