Profesionalismul ridicat al angajatilor firmei de servicii de curatenie serviciidecurateniebucuresti.ro, cu cele mai avansate echipamente, face ca serviciul de curatenie sa fie solicitat atat de   clintii casnici, cat si de clientii privati. Angajatii folosesc doar agenti de curatare si detergenti ecologici, executand orice volum de munca rapid, sigur, eficient, cu un raport pret/calitate ideal. 

A fost dezvoltat un pachet de servicii curatenie Bucuresti de baza care asigura curatarea completa in interiorul casei, inclusiv suprafete din sticla si oglinda, pereti pe toata inaltimea, pardoseli de orice complexitate + curatarea aparatelor de uz casnic si a instalatiilor sanitare cu dezinfectie obligatorie.

In conformitate cu dorintele clientului si in conformitate cu particularitatile starii interiorului, se poate efectua curatarea chimica a covoarelor si mobilierului tapitat, lustruirea suprafetelor lucioase (eliminarea zgarieturilor). In plus, dispun de capacitati tehnice pentru curatarea in afara casei – spalarea fatadei, teraselor si aleilor, curatarea terenului personal si indepartarea gunoiului.

Servicii de curatenie – Avantaje

Economie de timp. Iti faci treaba, iar casa ta straluceste curata si proaspata. Daca este necesar, se poate efectua curatarea generala cat mai curand posibil cu numarul necesar de muncitori si echipamente.

Calitate superioara. Se folosesc cei mai eficienti detergenti profesionali special formulati pentru curatarea anumitor pete. Angajatul pregateste o solutie cu concentratia necesara si prelucreaza suprafata strict in conformitate cu recomandarile tehnologice.

Cele mai citite articole

Solutii complexe. Curatarea o singura data a intregului spatiu este mult mai eficienta decat curatarea generala „do-it-yourself” pas cu pas – pur si simplu pentru ca efectul difuziei este complet eliminat.

Serviciul profesional garanteaza curatenia impecabila a casei tale si a zonei inconjuratoare, combinata cu securitate si confidentialitate deplina. Fiecare dintre angajatii firmei de curatenie Bucuresti este personal responsabil pentru calitatea serviciilor.

Curatenia generala a biroului

Un birou curat creste prezentabilitatea companiei si iti permite sa atragi mai multi clienti in atmosfera sa placuta, proaspata. Mai mult, prin solicitarea regulata de servicii de curatenie de inalta calitate a biroului, procesul de lucru va fi mai armonios si mai fructuos.

Firma de servicii de curatenie Bucuresti efectueaza curatenia generala a birourilor in cele mai favorabile conditii. Firma dispune de curatatori cu experienta care vor efectua rapid si eficient o serie de lucrari de curatare a diferitelor suprafete, folosind echipamente profesionale moderne si produse chimice de uz casnic ecologice si inofensive.

Cu servicii de curatenie ai garantia ca vei obtine o curatenie ireprosabila, un birou complet dezinfectat, in siguranta si gata sa primeasca clienti. Curatarea generala este necesara nu numai pentru a respecta standardele sanitare si igienice. 

Curatenia si ordinea afecteaza in mod direct sanatatea si bunastarea angajatilor, deoarece lucrul intr-un birou plin de praf poate provoca reactii alergice si multe alte patologii neplacute. Daca iti pasa cu adevarat de angajatii tai si iti doresti prosperitatea afacerii, nu poti neglija o nuanta atat de importanta, precum curatarea biroului.

Cele mai citite articole