Nu de puţine ori te poţi afla în situaţia în care trebuie să trimiţi un colet într-o locaţie peste hotare, Anglia reprezentând una dintre destinaţiile foarte des abordate. Fie că doreşti să trimiţi un pachet rudelor, fie că vrei să faci un transport necesar afacerii tale, profesioniştii îţi vin în ajutor, tocmai pentru a te elibera de grija coletelor care trebuie să ajungă rapid şi în siguranţă la destinaţie.

Există anumite restricţii pentru trimiterea coletelor în Anglia?

Dacă ai nevoie să trimiţi colete ocazional sau periodic în Anglia, atunci îţi va fi de ajutor să ştii că profesioniştii în transport colete Anglia îţi pot veni oricând în ajutor. Cu seriozitate şi promptitudine, aceştia vor munci pentru tine, asigurându-se că transportul tău ajunge rapid la destinaţie, în condiţii de maximă protecţie. 

Pentru ca întregul curs al transportului coletului tău să decurgă în condiţii de siguranţă pentru ambele părţi, beneficiar şi prestator, trebuie să ţii cont de faptul că există anumite restricţii în ceea ce priveşte încărcătura coletelor. Astfel, nu poţi trimite prin intermediul unei firme de transport, colete care conţin bijuterii realizate din metale preţioase interzise, lingouri de metale preţioase interzise, pietre preţioase interzise sub format vrac, bunuri de valoare interzise, instrumente de plată în alb, bani sau bonuri de masă, timbre sau banderole fiscale, ţigări sau tutun, substanţe halucinogene şi psihotrope interzise, încărcături explozive şi bunuri periculoase interzise prin lege.

Care este cea mai simplă şi rapidă modalitate de a trimite un colet în Anglia?

Atunci când vrei să trimiţi rapid un colet în Anglia, cea mai simplă modalitate va fi alegerea serviciilor unei firme specializată în transportul coletelor. Dacă coletul tău este bine împachetat într-un ambalaj opac, are notate toate datele destinatarului şi nu conţine o încărcătură interzisă, dacă ai avut grijă să specifici pe ambalaj că are un conţinut fragil şi ai adăugat materiale specifice de protecţie, atunci nu îţi rămâne decât să apelezi la profesionişti.  

Cele mai citite articole

Evoluţia tehnologică a pătruns în fiecare domeniu, astfel că a apela la posibilitatea de a accesa colete online, se va dovedi o oportunitate extrem de folositoare. Va fi suficient să accesezi platforma de profil, iar plasarea comenzii se va realiza rapid. În funcţie de coordonatele  oferite, coletul va fi preluat şi livrat într-un  termen situat între 3 şi 7 zile lucrătoare. Dacă nu dorești să faci comanda online, atunci poţi solicita ridicarea unui colet, fie sunând la call center, fie trimiţând un SMS, în vederea înregistrării solicitării tale. 

Cât trebuie să plăteşti pentru a trimite un colet din România în Anglia?

Costul unui transport de colet se stabileşte în funcţie de greutatea acestuia. Greutatea maximă admisă pentru un colet care urmează a fi transportat către Anglia, este de 25 de kilograme. Astfel, pentru un colet cu o greutate mai mică de 15 kilograme, vei achita un cost de 25 lire sterline, dacă este adus în agenţie, şi de 30 lire sterline dacă ridicarea acestuia se face de la adresă. 

Dacă ai un colet care depăşeşte 15 kilograme, atunci transportarea acestuia te va costa 1,3 lire sterline per kilogram, dacă îl depui  în agenţie, şi 1,6 lire sterline per kilogram, dacă este ridicat de la adresă de către un curier. Trimiterea unui colet în Anglia se va realiza rapid şi la un preţ accesibil, imediat ce alegi să soliciţi online sau telefonic, preluarea acestuia de către un curier.

Cele mai citite articole