Pentru ca acum camerele au evoluat foarte mult si dispozitivele spion sunt din ce in ce mai smart, proprietarii de case si birouri ar trebui sa ia in calcul si utilizarea unui detector camere in anumite situatii, pentru ca niciodata nu se stie unde ar putea fi ascunse aceste dispozitive. Sunt mai multe situatii in care astfel de dispozitive pot ajuta foarte mult persoanele care cred ca sunt urmarite. 

Persoanele care detin informatii importante ar trebui sa aiba un detector de camere

Cei care lucreaza cu informatii importante, care trebuie sa fie confidentiale sau care sunt rezervate unui public limitat, ar trebui sa ia in calcul utilizarea detectoarelor de camere. Aceste dispozitive sunt special concepute pentru a gasi toate camerele infiltrate in birouri sau sali in care lucreaza. 

Chiar si atunci cand se lucreaza pe calculator, in spatele unui ecran, o simpla camera montata cu fata spre acest ecran, intr-un ghiveci de flori care pare inofensiv, va duce la o scurgere importanta de informatie.

Cei care au intalniri confidentiale si lucreaza in domenii de interes national

Politicienii, cercetatorii, militarii sau cei care lucreaza in alte pozitii cheie ar trebui sa foloseasca detectoare de camere pentru ca intalnirile lor pot fi monitorizate de la distanta foarte usor. De asemenea, aceste detectoare ar trebui folosite atat atunci cand incaperea este goala, inainte de inceperea unor sedinte dar si dupa ce sala s-a umplut, pentru ca persoanele care intra sa nu filmeze sau sa inregistreze ce se discuta. 

Cele mai citite articole

Uneori chiar cei care par a fi cei mai seriosi pot fi implicati in tot felul de afaceri murdare si nu merita riscul de a lasa informatiile sa scape de sub control.

Atunci cand partenerul de viata este foarte gelos, un detector de camere este ideal

Partenerii foarte gelosi au tot potentialul de a face surprize neplacute si instalarea camerelor pare foarte la indemana mai ales de cand au devenit foarte ieftine. Camerele spion pot fi oriunde, de la sapuniera din baie si pana la ochii ursuletului de plus, exact ca in filme. 

De obicei, partenerii cu program incarcat, care lipsesc mult de acasa, in timp ce partenerul celalalt sta mult acasa, recurg la aceste gesturi din cauza geloziei. Este foarte important de mentionat si faptul ca uneori aceste persoane pot chiar sa incalce legea in momentul in care monteaza camerele si le pot pune inclusiv in baie, chiar daca este interzis. 

Ulterior, materialele pot fi folosite atat ca probe intr-un eventual proces de divort dar si pentru santaj. De asemenea, in cazul in care imaginile inregistrate ajung pe mainile cui nu trebuie ele pot merge cu usurinta in online, unde se vor transforma intr-o arma importanta impotriva persoanei filmate. 

De aceea, in momentul in care unul dintre parteneri afiseaza un comportament excesiv de gelos sau suspect, un detector de camere este cea mai buna alegere ce poate fi facuta, astfel incat sa nu existe dispozitive necunoscute in diverse camere ale casei.

Cele mai citite articole