În trecut, jocurile pe mobil erau foarte limitate în comparație cu cele de pe consolă sau de pe computer, însă în prezent, oferta este atât de bogată, încât chiar și cei mai pătimași gameri pot găsi diverse titluri care să-i distreze din plin. Dacă faci naveta sau pur și simplu pierzi foarte mult timp zilnic pe drumuri, practicarea unor jocuri precum cele de mai jos ar putea să-ți facă zilele un pic mai frumoase.

Crash Bandicoot: On the Run

Primul joc al francizei pentru dispozitivele mobile este unul cu totul deosebit. Seria a început odată cu primul model de consolă lansat de PlayStation, în anul 1996 și continuă să-i distreze pe pasionații de jocuri de aventură chiar și în prezent. Jocul îl are în prim plan pe Crash, care aleargă non-stop și trebuie să evite diverse obstacole, fiind ajutat ocazional de către Aku Aku. Misiunea sa este să salveze lumea de planurile antagonistului Dr. Cortex. On the Run este ușor de jucat, mai ales întrucât comenzile sunt aproape identice cu cele de pe consolă.

Tetris

Acest joc a fost inventat în anul 1984, iar mulți cunoscători îl consideră ca fiind un joc perfect. Puțini știu că Tetris-ul a fost creat cu scopul de a-i determina pe oameni să se achiziționeze computere și să înțeleagă că acestea pot fi folosite și pentru divertisment. Jocul este un fel de puzzle cu elemente căzătoare, care trebuie așezate perfect pentru a nu lăsa spații goale. Nu este greu de jucat, însă necesită ceva antrenament pentru a putea ajunge la ultimele niveluri.

Sweet Bonanza

Acest joc revoluționar, produs de Pragmatic Play, îmbină dinamica din Tetris și cea din celebrul joc de telefon Candy Crush Saga, într-un slot video de excepție. Spre deosebire de sloturile clasice, nu există linii de plată, iar simbolurile acordă câștiguri indiferent de poziția lor pe tabla de joc. Câștigurile sunt acompaniate deseori de multiplicatori, care vin sub forma unor globuri de cristal. Oferta de sloturi moderne este însă foarte bogată și dacă vei înțelege ce înseamnă RTP în sloturi, vei putea să alegi să te distrezi practicând jocurile care au un potențial mai bun. Spre exemplu, Sweet Bonanza are un RTP de 96.48%.

Cele mai citite articole

Photo

Pokemon Go

Deși este puțin probabil ca acest joc să aibă nevoie de vreo prezentare, având în vedere gradul de popularitate pe care l-a avut jocul în anul 2016. Pokemon Go a generat peste 100 de milioane de descărcări în prima lună de la lansare, însă ulterior a scăzut în popularitate. Jocul are la bază conceptul de realitate augmentată, plasând elemente și caractere în diverse locuri geografice. Partea bună este că jocul te invită să ieși să te plimbi, pe jos sau cu transportul în comun, ceea ce nu poate decât să fie benefic pentru sănătate, însă trebuie să ai mare grijă la orientare și să fii atent la ce se întâmplă în jur.

PUBG Mobile

Acesta este unul dintre cele mai descărcate jocuri pentru mobil din toate timpurile, deși a fost lansat fără nici un buget de promovare, în data de 23 martie 2017. În decembrie 2017, PUBG fost jocul cu cei mai mulți utilizatori activi simultan din istorie, depășind 3,1 milioane de jucători. PUBG este un online multiplayer de tip battle royale, adică un shooter în care câștigătorul este ultimul supraviețuitor de pe hartă. La începutul unei runde, până la 100 de jucători sunt parașutați pe o insulă, acolo unde vor găsi diverse echipamente și arme, care să-i ajute în luptă.

Mario Kart Tour

Versiunea de mobil a celebrului joc produs de Nintendo nu este la fel de complexă precum jocul Mario Kart 8 (cel mai bine vândut joc de la Nintendo), care este disponibil pe consolă, însă are suficient farmec pentru a-i distra pe jucători. De altfel, nu există nici un gamer căruia să nu-i placă acest joc, în care mai multe personaje se întrec pe tot felul de trasee, încercând să-și învingă adversarii folosind diverse arme și instrumente.

Cele mai citite articole