Evoluția constantă a societății a condus la o încercare generală de a fi folosit timpul pentru cât mai multe activități, iar în ajutorul acestei nevoi au fost dezvoltate modalități prin care unele acțiuni se fac mai eficient. Unul dintre aspectele care a încercat să fie eliminat a fost statul la coadă și implicit, pierderea unor ore prețioase din viață pe drumul dintr-un punct în altul.

Astfel, mediul online a venit cu alternative care odată ce au început să fie folosite de tot mai multe persoane, au început să și fie îmbunătățite constant. Unul dintre cele mai mari avantaje ale internetului este că în ziua de astăzi poți să faci plăți fără să mai mergi la bancă, fără să mai aștepți cu zilele să fie aprobate diverse tranzacții.  

Acest lucru este valabil inclusiv când vorbim de operatorii de jocuri de noroc, care au integrat pe platformele lor virtuale numeroase metode de plată pentru ca membrii lor să își desfășoare activitatea fără griji. Principalele opțiuni până nu de mult erau cardul de credit sau debit, Neteller, Skrill și PaySafeCard. Însă, pe lista modalităților prin care să faci depuneri sau retrageri, au fost incluse și alte opțiuni, în mod special pentru utilizatorii de dispozitive cu sistem de operare IOS. 

Ține cont de faptul că ele se pot utiliza și pentru alte plăți ori tranzacții virtuale, așa că este bine să știi cât mai multe despre acestea, pentru a le folosi mai apoi, oricând ai nevoie să achiți ceva. Iată câteva recomandări și prin ce se caracterizează fiecare!

  • Trustly

Apărută în anul 2008, compania Trustly este o modalitate simplă prin care să efectuezi diverse plăți pe internet. Aceasta este populară mai mult în partea de Vest a Europei și în țările scandinave, dar a reușit să câștige utilizatori tot mai mulți și în România.

Cele mai citite articole

Trustly este o opțiune de plată apreciată pentru nivelul de securitate pe care îl are, dar și pentru că nu îți este solicitată crearea unui cont. Spre exemplu, când vrei să faci o depunere la un cazino online, alegi această metodă de plată, după care menționezi banca unde ai deschis contul. Ulterior, vei primi pe telefon un mesaj cu un cod de verificare. Suma va fi alocată contului tău de membru în cel mai scurt timp posibil.

  • ApplePay

Compania Apple a făcut o surpriză extrem de plăcută și a lansat acum câțiva ani modalitatea de plată ApplePay, care este disponibilă doar pentru dispozitivele cu sistem de operare IOS. Ea a devenit extrem de populară printre gamblerii de la cazinourile din România când a început în 2020 să fie inclusă pe lista metodelor de plată de către tot mai mulți operatori online din iGaming. 

Această aplicație este o alegere foarte bună deoarece este sigură și funcționează pe baza unui card de credit ori de debit. Principalul avantaj al ApplePay este că ai de făcut doar 2-3 click-uri pentru a efectua o depunere, iar tranzacția se realizează aproape instant, fără să fie percepute costuri suplimentare de către partea terță.

  • TopPay

Spre deosebire de majoritatea modalităților de plată online, TopPay nu necesită nicio informație bancară, nu este nevoie să te folosești de niciun card de debit sau de credit. Depunerile și retragerile se pot face foarte simplu și ușor, inclusiv prin plată cash. Odată ce ai ales această metodă, îți va fi afișat pe ecran un cod QR pe care îl vei scana sau arăta într-unul dintre cele câteva zeci de magazine partenere sau unui curier. 

Așadar, din câte ai putut să observi, dacă ești pasionat de jocurile de noroc și preferi să îți desfășori activitatea în mediul online, ai la îndemână câteva modalități de plată foarte avantajoase. Alege-o pe cea care consideri că este potrivită pentru tine și investește în acest hobby moderat, fără să riști sume pe care nu îți permiți să le pierzi. Norocul vine ocazional și este bine să fii rezervat când vine vorba de implicarea ta financiară!

Cele mai citite articole