Cheia înțelegerii logicii jocului ruletei și asimilarea tehnicilor este reprezentată de motivul pentru care este conceput așa cum este. Deși poziționarea numerelor pe roată pare total aleatorie la început, cu siguranță nu e adevărat. Jucătorii avizi știu că numerele sunt aranjate în mod diferit în ruleta europeană față de cea americană, iar acest lucru nu se face cu siguranță fără un scop bine definit.

Cifra 0 este unul dintre cele mai semnificative, dar atunci când vine vorba de ruletă, aceasta oferă casei avantaj; prin urmare, nu este dorită neapărat de jucători. Se spune că 1 este cel mai singuratic număr și este adevărat chiar și pe o masă de ruletă, deoarece numărul 1 face parte din cel numit pariul orfanilor. Această cifră poate reprezenta puterea. Poate reprezenta și aducerea de beneficii sau noi începuturi, care sunt mai mult decât binevenite, mai ales după o perioadă nefastă.

Elevii școlii pitagoreice considerau cifra 2 drept rea, în timp ce catalogau cifra 4 drept perfectă, deoarece reprezintă multe lucruri, cum ar fi cele patru anotimpuri, cele patru direcții pe busolă și cele patru elemente (Pământ, Vânt, Foc și Aer). Irlandezii cred în schimbările pozitive aduse de un trifoi cu 4 frunze, iar această credință s-a transferat apoi și în restul Europei. Și chiar dacă nu ai găsit niciodată un astfel de trifoi în drum spre o masă de ruletă, este posibil să ai șanse mai mari atunci când navighezi pe internet, pentru a accesa ruleta online. Poți găsi chiar și o modalitate de a programa o animație cu pop-up pe desktop, cu scopul de a-ți auto-stimula gândurile; nu ai de unde ști, cifra 4 te va putea transforma într-un câștigător.

Se spune și că a treia oară e cu farmec sau de bun augur, ceea ce nu este întotdeauna adevărat în timp ce te afli la masa de ruletă. Conform numerologiei mistice, numărul 5 poartă cu sine o aură de incertitudine. Este foarte rar să găsești certitudini în viață, mai ales într-un cazinou, așa că poate această caracteristică se aplică de fapt pentru toate numerele de pe masa de ruletă. Unii cred că 6 este un simbol al succesului etern și acest fapt poate fi cu mare greu contestat, având în vedere că arată precum trei sferturi dintr-un 8.

Există șapte culori în curcubeu, dar doar trei pe o masă de ruletă: roșu, negru și verde. 7 este adesea văzut ca aducător de cel mai mult bine. În Asia, 8 este o cifră apreciată din mai multe motive. În primul rând, 8 arată ca simbolul infinitului, care are o mare semnificație pentru culturile asiatice și, de asemenea, modul în care este pronunțat în chineză sună similar cu cuvântul „bogăție” sau „prosperitate”. Cunoscută ca o cifră magică, 9 reprezintă, de asemenea, numărul vieților pe care le are o pisică. În japoneză, pronunțarea sa sună similar cu cuvântul pentru „durere”, un contrast destul de pronunțat cu cifra 8.

Cele mai citite articole

INSERARE IMAGINE AICI >>>>> https://images.pexels.com/photos/4019460/pexels-photo-4019460.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=650&w=940 >>>>> Foto

10 este considerat un număr perfect, deoarece conțina cifra 1, a cărei semnficație e universală, niciodată nu se schimbă drastic în niciun colț al lumii, precum și cifra 0, simbolul materiei din care este creat totul în lumea cunoscută și necunoscută.

Numărul 11 era considerat un număr care reprezintă un conflict intern. Acest sentiment poate fi experimentat de toți jucătorii la masa de ruletă, în încercarea de a-și da seama care vor fi numerele avantajoase pentru ziua respectivă.

Numărul 12 este foarte semnificativ în multe culturi din punct de vedere istoric. Totodată, există 12 luni într-un an și 12 semne zodiacale. Așa cum 7 este prevestitor de bine, 13 este adesea considerat ca un fel de contrapartidă. Superstițiile occidentale dictează că a lua masa cu 12 persoane, tu fiind al 13-lea, nu este cel mai fericit scenariu.

Un lucru care devine clar pe măsură ce explorăm toate semnificațiile pe care le au aceste numere, este că, într-adevăr, totul depinde doar de modul în care privești lucrurile.

Cele mai citite articole