În cazul în care ești la început de drum în universul sloturilor online, ți-am pregătit un scurt ghid prin care îți poți maximiza experiența și te poți distra mai mult.

Sloturile sunt jocuri distractive ce reușesc să ridice gradul de adrenalină în scurt timp. Fiind atât de simple, ele sunt apreciate de oameni care își doresc să iasă din rutina zilnică fără să fie solicitați prea tare. Sunt o metodă recreativă de a petrece timpul liber într-un univers de culori și distracție.

Reguli de aur: Joacă pentru distracție! Nu urmări în mod special câștigurile! Dacă apar, foarte bine. Dacă pierzi, ceea ce se va întâmpla de multe ori, fii sigur că îți permiți să cheltui acea sumă.

Informează-te înainte

Înainte să alegi slotul pe care să îl încerci, studiază cu atenție jocul în sine. Deși conceptul la sloturi online este același peste tot – stabilești miza și apeși spin – jocurile sunt diferite între ele. În tabelul cu informații al fiecărui joc vei vedea care este valoarea minimă a unui spin, cum poți să intri în cursa pentru jackpot-ul progresiv, care este RTP-ul și care sunt simbolurile și combinațiile câștigătoare. Este esențial să te informezi pentru a te bucura de cea mai bună experiență posibilă cu slotul respectiv.

Încearcă sloturi pe bani virtuali înainte

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează un slot, îl poți încerca pe bani virtuali înainte. Găsești portaluri care oferă păcănele gratis, dar în același timp există și operatori de casino online Romania care au și versiuni demo ale sloturilor. 

Cele mai citite articole

Făcând acest lucru, vei înțelege jocul la perfecție în momentul în care vei juca pe bani reali. Este o alegere înțeleaptă să joci pe bani virtuali căci, până la urmă, poate anumite detalii nu îți vor plăcea. Poate volatilitatea slotului e prea mare ori poate tematica nu te atrage suficient, fie că vorbim despre un joc inspirat din istoria Palatului Versailles ori un slot clasic cu fructe.

Alege sloturi care îți oferă câștiguri frecvente

Dacă ești un jucător recreațional, te vor încânta cu siguranță momentele în care pe ecran vei vedea că spin-ul tău nu a fost în zadar și ai câștigat. Pentru a vedea acest lucru cât mai des e recomandat să găsești sloturi cu volatilitate mică, în așa fel încât câștigurile să fie cât mai dese. Desigur, sumele oferite nu vor fi neapărat mari, dar vei avea satisfacția unor câștiguri. De partea cealaltă, sloturile cu volatilitate ridicată oferă câștiguri mai rare, dar sumele sunt ceva mai mari.

Nu miza mai mult de 1-2% din buget pe o singură rotire

În momentul în care decizi să încerci un joc e indicat să îți stabilești un buget pentru sesiunea respectivă. Să spunem că suma pe care ai alocat-o este de 100 RON. Din acești bani, e recomandat ca miza pentru un spin să fie de cel mult 1-2 RON. În acest fel, ți-ai asigurat minim 50-100 rotiri pentru sesiunea respectivă. Desigur, de cele mai multe ori vor fi mult mai multe rotiri, având în vedere că acestea vor genera și câștiguri și că unele sloturi au runde bonus cu rotiri extra. În orice caz, e recomandat ca încă de la început să știi cât îți dorești să te joci și poate îți stabilești și o durată.

Evită să crești miza

O greșeală pe care mulți începători o fac este să crească miza. Fie că au pierdut câteva spin-uri la rând și sunt convinși că jocul le va întoarce și astfel vor recupera, fie au câștigat și consideră că sunt într-o zi în care le iese totul. Înțelege că rezultatele sunt stabilite strict de un algoritm matematic și depinzi de noroc. Nimeni nu îți garantează că următoarele rotiri vor fi câștigătoare. Respectă o strategie bazată pe echilibru pentru a te distra responsabil.

Sursa foto – canva.com

Cele mai citite articole