Sejur cu avionul in Tenerife Spania – Insula Primaverii Eterne

Insulele Canare fac parte din Spania. Tenerife este cea mai mare dintre cele sapte insule Canare din arhipelag. Este numita „Insula Primaverii Eterne” deoarece aici este intotdeauna cald si practic, nu exista extreme de temperatura. 

Lantul muntos Tenerife este impartit in doua zone climatice: umede, acoperite cu vegetatie luxurianta in nord, iar in sud – uscata si insorita. De aceea Tenerife este cunoscuta drept „insula cu doua fete”. Poti alege un sejur cu avionul in Tenerife Spania, de la agentia de turism Book Travel

In partea de sud-vest a Tenerife se afla una dintre cele mai populare statiuni din Europa – Costa Adeje, unde sunt concentrate complexe hoteliere moderne. Aici este „adevaratul Tenerife”. Turistii care doresc sa se relaxeze intr-un mediu confortabil si linistit vor aprecia fara indoiala infrastructura bine dezvoltata si la un nivel inalt de servicii din Costa Adeje. 

Pentru cei care prefera recreerea activa, exista un program bogat de excursii, cumparaturi in mall-uri si magazine mici, scufundari prin bogata flora si fauna subacvatica a Oceanului Atlantic, care iti fac sederea in Costa Adeje nu doar placuta, ci si foarte intensa. Iar pentru iubitorii de divertisment de seara, exista o varietate de restaurante, discoteci, cazinouri si sali de concerte.

Delfini fascinanti, mufloni amuzanti si canari colorati

Cele mai citite articole

Viata pe Tenerife este plina de culoare. Insula inspira calatorii din intreaga lume cu amestecul de viata de noapte vibranta, natura neatinsa si bucuria de a trai. In scolile de limbi straine de dimensiuni usor de gestionat, vei invata spaniola rapid si individual. 

Cu spaniola in bagaj, cuceresti vulcanul Teide si esti rasplatit cu o priveliste uluitoare la 3.715 de metri. In Santa Cruz sarbatoresti la cel mai mare festival de carnaval din Europa, iar la Playa del Médano lucrezi la tenul tau tot timpul anului. Vei explora insula si pofta de viata spaniola, numai daca vei alege un sejur cu avionul in Tenerife, Spania de la agentia de turism Book Travel. 

Sejur in Tenerife intr-o atmosfera lipsita de griji

Cea mai mare dintre Insulele Canare este un adevarat paradis. In timpul sederii tale lingvistice in Tenerife, nu numai ca vei descoperi plaje frumoase si peisaje vulcanice coplesitoare, dar vei incerca si activitati interesante si vei putea gusta bucataria delicioasa a insulei. Un sejur in Tenerife este alegerea perfecta pentru toti iubitorii de soare si iubitorii de apa. 

Poti face un sejur cu avionul in Tenerife intr-o atmosfera lipsita de griji, inconjurata de peisaje uluitoare. Tenerife nu numai ca are cea mai buna clima din lume, dar este si locul ideal pentru relaxare si distractie. Insula, incoronata de vulcanul Teide, ofera sate pitoresti, peisaje incredibil de frumoase si plaje de vis. Iar la festivaluri te vei simti ca un localnic. Afla de ce peste cinci milioane de oameni isi iau un sejur de vacanta aici in fiecare an. Pentru a afla acest lucru alege un sejur cu avionul de la Book Travel. 

Cele mai citite articole