Conservarea eficientă a alimentelor este esențială pentru orice afacere din domeniul ospitalității. În caz contrar, costul de producție al produselor alimentare devine unul împovărător. Pentru a evita această situație, este recomandabil să ai inclusiv mese frigorifice tip saladetă, precum acelea pe care ți le oferă specialiștii de la TC Romania Crown Cool.

Ce este o saladetă?

Printre echipamentele pe care le întâlnim în bucătăriile profesionale, saladeta ocupă un loc important, indiferent că vorbim de o unitate de tip autoservire, o cantină clasică, un restaurant sau un local mic fast food.

Ea este folosită pentru a păstra proaspete ingredientele necesare salatelor, deja pregătite, pentru o perioadă cat mai lungă de timp, dar și pentru a le prepara.

Din punct de vedere structural, saladeta este o masă frigorifică pe blatul de lucru al căreia sunt amplasate recipiente (cuve) speciale pentru depozitarea ingredientelor pentru salată. Mai are și compartimente reci unde se poate păstra o cantitate suficientă de produse semifinite. Datorită proiectării cu totul aparte, această masă este ideală pentru profesioniști, deoarece există acolo tot ce este nevoie pentru a face salate gustoase la îndemâna bucătarului.

Mesele frigorifice tip saladetă cu uși sunt parțial similare cu frigiderele în parte inferioară: au rafturi în spatele ușilor pe care se pot depozita alimente. Există și variante cu sertare pentru păstrarea unor ustensile culinare. Dacă nu te poți decide între o saladetă cu sertare sau o saladetă cu rafturi, poți opta pentru un model care are și sertare și uși.

Saladeta are un sistem de răcire ventilată și un număr variabil de cuve, în funcție de model.

Mesele frigorifice tip saladetă oferite de către TC Romania Crown Cool au unul dintre cele mai bune raporturi putere/performanță de pe piață, precum și caracteristici de nivel superior.

În funcție de spațiul disponibil și de caracteristicile proiectului pe care îl ai, vei găsi pe site-ul companiei, tcromania.com, exact acea saladetă de care ai nevoie pentru bucătăria ta profesională.

Acest echipament HoReCa foarte compact este soluția perfectă pentru unitățile cu spațiu limitat care necesită un volum mare de ingrediente proaspete în bucătăria profesională. Încorporează un design unic al fluxului de aer care asigură menținerea materiilor prime în condiții optime pe parcursul mai multor ore. Capacul detașabil, ușor de curățat, funcționează ca un banc de lucru.

De la TC Romania Crown Cool, poți comanda saladeta cu 3 uși ESL3853 extrem de performantă la un preț mai mult decât accesibil. Ea prezintă un grad înalt de fiabilitate, funcționează cu un consum redus de energie electrică, se curăță foarte ușor, este solidă și are un sistem de autoînchidere calitativ. Se poate comanda și pe platforma e-licitatie.ro.

Dacă sunt întreținute de către personalul din bucătărie așa cum recomandă fabricantul, o astfel de saladetă are o durată de viață extrem de mare și, de ce nu, se poate transforma într-un echipament de bază în unitatea ta HoReCa, fiind chiar mai rezistentă decât un cuptor de ultimă generație.

Angajații ce vor prepara salatele vor fi încântați de comoditatea pe care această masă frigorifică specială o oferă. Nu e puțin lucru să poți ajunge la ingredientele care îți trebuie ușor în timp ce gătești, să ai tot ce vrei la îndemână pentru o preparare rapidă și eficientă a unor preparate gustoase.

Așadar, dacă ești antreprenor, nu uita să cumperi pentru unitatea ta HoReCa o saladetă potrivită, pentru că o să vezi diferența de productivitate a personalului după ce o va folosi.

La TC Romania Crown Cool afli tot ce te interesează legat de saladete. Întreabă-i pe specialiști care echipament de acest fel este potrivit pentru unitatea ta!

1 Comentariu

 • Claudia Klein
  Posted iunie 4, 2020 3:12 pm 0Likes

  Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

  Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să aveți un împrumut în contul dvs. în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

  Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

  Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive.

  Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

  Oferim servicii de împrumut 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? – Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

  Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți în bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!