Construirea unei case este un proces ce presupune  mult timp, bani și multă implicare din partea întregii echipe care participă la realizarea ei, dar și din partea viitorilor proprietari. Pe piața imobiliară există multe oferte atractive pentru doritorii de case deja construite, însă tinerii doresc să construiască ei de la zero casa visurilor lor și astfel că optează fie pentru case la cheie fie pentru case „la roșu”, adică cele care nu sunt finisate în interior și pe exterior, oferind posibilitatea proprietarilor să își amenajeze pe gustul lor locuința și să aleagă materialele folosite.

Deși este un pas destul de mare și presupune multe riscuri, există unele firme care pun la dispoziție proiecte de case, fie că este vorba de case la cheie sau de case la roșu, doritorii pot alege dimensiunile și structura casei, ceea ce le oferă posibilitatea de a-și crea căminul dorit.

Pentru ambele proiecte sunt incluse prețurile de construcție, pentru logistică, manoperă, materialele folosite pe baza proiectului de construcție ales.

Design-ul joacă un rol extrem de important deoarece trebuie să întrunească toate dorințele clientului și viziunea designerului, astfel încât să se ajungă la un numitor comun. Materialele folosite trebuie să fie de calitate superioară și achiziționate de la furnizori consacrați pentru a oferi cumpărătorului încrederea de care are nevoie pentru a începe un astfel de proiect.

Facilitățile unui proiect de casă la cheie:

·  echipa de construcție asigură la cererea clientului, montajul instalațiilor și a echipamentelor electrice și termice;

Cele mai citite articole

·  proprietarul își poate alege din ce material de va construi casa lui, pentru a-i oferi confort și pentru a fi pe deplin mulțumit;

·  casele construite au o garanție cuprinsă între 30 și 50 de ani, în funcție de materialul de construcție ales de proprietar dar și în funcție de numărul de niveluri pe care este construită.

Există o varietate destul de mare de unde cumpărătorii pot alege proiectul de casă dorit, de la case cu un singur etaj până la case de lux sau case duplex.  În proiectul  de casă sunt incluse și obținerea avizelor de la autoritățile competente, pentru a asigura funcționarea fără probleme a imobilului, lucru de care proprietarii nu trebuie să își mai facă griji.

Transparența și sinceritatea echipei care se ocupă de construcție nu trebuie să lipsească din niciun proiect  de casă dacă se dorește reușita acestuia, este foarte important ca între client și firma de construcții să nu existe bariere de comunicare. Întreg procesul de construcție poate dura de la câteva săptămâni, dar se poate extinde la câteva luni în funcție de condițiile meteo dar și în funcție de complexitatea lucrării.

Pentru cei care doresc să facă pasul către construirea unei locuințe de la zero, firma colaboratoare pune la dispoziție o mulțime de avantaje, oferă siguranță prin încheierea unui contract în care sunt prevăzute detaliile necesare. Dar  pune de asemenea la dispoziție și realizarea temei de proiectare, proces în care arhitectul va ține cont de dorințele și ideile clientului său.

Cele mai citite articole