Atunci când se încearcă irigarea suprafeţelor mari de teren, sunt necesare anumite sisteme de irigatii moderne. Ele pot acoperi diverse suprafeţe şi au caracteristici care le fac să se deosebească între ele prin eficienţă şi particularităţi de montaj sau tip de irigare. 

DicorLand oferă echipamente, utilaje şi sisteme agricole, care te pot ajuta să faci irigaţiile într-un mod eficient şi rapid. 

Iată 4 avantaje pe care le poţi avea dacă alegi să foloseşti sistemele de irigat corespunzătoare pentru nevoile tale şi pentru mărimea suprafeţelor pe care vrei să le întreţii:

1. Se pot acoperi suprafeţe foarte mari într-un mod foarte eficient

Sistemele de irigat moderne sunt foarte eficiente din punctul de vedere al capacităţii de a acoperi suprafeţele mari. 

Ele sunt construite astfel încât să poată susţine, într-un mod corespunzător, toate nevoile celor care au terenuri agricole extinse. Unele dintre acestea sunt liniare, altele sunt tip pivot. Pot exista şi combinaţii ale acestor tipuri de sisteme, precum Instalaţia Hipodrom, cu pivotare externă. Aceasta are o combinaţie între sistemele anterioare şi poţi beneficia de etanşeitatea articulaţiei rotative şi de un cadru robust.

2. Echipamentele moderne au consum corect de apă, fără a avea pierderi mari

Cele mai citite articole

Poţi să foloseşti echipamente moderne pentru a avea un cost corect şi un mod bun de distribuţie şi de consum de apă. Ele sunt construite astfel încât să fie calibrate pentru nevoile fiecărei persoane care le achiziţionează. Poţi decide să cumperi un anumit tip de sistem de irigaţii, după ce analizezi necesităţile terenului.

3. Sistemul tip pivot are nevoie doar de 1 hidrant pentru a se alimenta și acoperă suprafeţe mari. Totul se efectuează cu un număr redus de operatori.

Sistemul tip pivot este cel mai popular tip de sistem de irigaţii. El poate să folosească şi un singur hidrant pentru a alimenta cu apă o suprafaţă mare. De asemenea, un alt avantaj este că el poate avea număr redus de operatori.

4. Sistemele sunt uneori uşor de compus şi modificat, conform structurii parcelelor care sunt irigate

Unele sisteme au pivotare externă şi internă şi poţi să le configurezi în funcţie de necesităţile terenului şi de particularităţile zonei pe care vrei să o întreţii. 

Există sisteme care pot acoperi suprafeţe mari pentru că au configuraţie liniară şi cu pivot. De asemenea, automatizarea mişcărilor este foarte importantă pentru o bună gestiune a suprafeţei totale, într-un timp dat.

Foloseşte sistemele de irigat moderne de la DicorLand pentru a avea multiple beneficii, legate atât de eficienţă, cât şi de cost. Vei obține terenurile corect alimentate cu apă şi sisteme de calitate superioară.

Cele mai citite articole