O masina performanta ne duce rapid la destinatia dorita

Mijloacele de transport precum si infrastructura, la noi in tara, s-au imbunatatit in mod constant iar in ziua de azi, in multe orase dar si zone rurale, avem la dispozitie cel putin transportul in comun, compus din autobuze si in unele cazuri tramvaie dar si metroul, in Bucuresti. Exista de asemenea si companii private de transport ce acopera anumite rute intre orase si sate si nu numai, la nivel local, regional sau chiar national. Si sa nu uitam desigur nici de trenuri, la fel de utilizate si in prezent si o varianta ceva mai buna pe unele rute.

Daca totusi ne dorim sa alegem noi perioada in care sa calatorim, mai exact orele de plecare precum si rutele pe care dorim sa le urmam si mai ales, ce opriri ar trebui sa facem pe drum, nimic nu este mai bun decat o masina personala. Ce facem insa daca nu avem una sau cea pe care o detinem nu ar fi potrivita pentru drumul pe care urmeaza sa-l facem? Ei bine, avem mai multe variante, una fiind cea de a apela la prieteni si cunostinte si sa ne imprumute masina lor sau sa facem schimb temporar de masini. Aceasta nu este insa diponibila mereu si astfel, cautam alta. Si ajungem in cele din urma si la cea a firmelor de inchirieri de masini, un serviciu din ce in ce mai comun, mai accesibil dar si mai bun. 

Inchirierea unei masini se face pe baza unui contract, simplu si rapid. Realizarea acestuia este si mai accesibila acum gratie mediului online, unde sunt prezente mai toate agentiile de Rent-a-car. Aici ii gasim si pe cei de la Premier rent a car. In general este nevoie doar de carnetul de sofer si de cartea de identitate. Online, este nevoie de dovezi foto ale acestor doua documente. De altfel, si plata poate fi facuta cash sau bancar, cu cardul si prin alte metode. Variante remote este preferata atunci cand nu putem ridica masina de la sediul lor ci mai degraba dorim sa ne fie livrata la o alta locatie.

Pe langa situatiile in care nu detinem nicio masina personala, exista de asemenea si situatii in care, desi detinem o masina personala parca simtim ca am avea nevoie de o alta, mai buna sau mai diferita. Ca de exemplu sa mergem la un eveniment special sau sa mergem intr-o vacanta la munte sau la mare, unde avem nevoie de o masina mai puternica si mai incapatoare, poate pentru mai mult de 4 persoane. La cei de la Premier gasim tot ceea ce avem nevoie, fiind oferite informatii detaliate despre fiecare masina disponibila in parcul lor auto.

Cele mai citite articole

In ceea ce priveste preturile pentru masinile inchiriate precum si pentru celelalte servicii pe care le putem obtine sau pentru care putem opta, acestea variaza insa sunt foarte accesibile. Astfel, putem alege mai multe variante de plata, in cazul unora dintre acestea avand parte si de anumite discount-uri. De asemenea, exista si posibilitatea de a prelungi un contract de inchiriere daca avem nevoie de masina pentru mai mult timp sau daca suntem in intarziere pentru a o inapoia. In acest caz nu sunt percepute niciun fel de taxe in afara de suma necesara pentru perioada de inchiriere. 

Un bun exemplu pentru care merita sa alegem o masina inchiriata este nivelul de confort oferit. Pentru ca  nivelul de confort oferit de mijloacele de transport in comun nu este nici pe departe atat de mare ca cel oferit de o masina personala moderna, de la clima pana la scaune incalzite si alte dotari de top. Putem stabili ce temperatura dorim in masina, daca sa mergem sau nu cu geamurile lasate, ce muzica sa alcultam si multe altele. De asemenea, in cazul in care avem si multe bagaje este cu atat mai bine sa apelam la o masina inchiriata. 

Unul dintre serviciile pentru care clientii pot opta este acela de a obtine o masina cu sofer. Alegerea unei masini cu sofer reprezinta o varianta si mai utila si mai rapida pentru companii, acestea fiind acolo unde este nevoie in timp util, totul pentru un costa total ceva mai mare decat in cazul unui contract normal. Cu toate acestea, exista avantaje. Pentru companii, prezenta si cum reusesc sa iasa in evidenta si sa impresionzeze iar pentru persoanele fizice, posibilitatea de a se bucura mai mult de o calatorie fara a fi nevoie sa stea atente mereu la volan.

In descrierea celor de la Premier Rent-a-Car, ne referim la o echipa de profesionisti, capabila sa le ofere clientilor cele mai bune solutii de inchirieri auto din Bucuresti, la preturi cat mai accesibile si competitive. Astfel, toate masinile lor sunt modele noi, in stare perfecta de functionare si fara niciun defect estetic. Sunt realizate toate actiunile legate astfel incat sa nu avem nicio problema atunci cand le conducem. Oricand, putem inchiria de la ei o masina si putem ajunge rapid si sigur la destinatia dorita.

Pentru ca a detine o masina personala nu este mereu cea mai buna solutie, date fiind taxele, cheltuielile de intretinere si nu numai, si daca stim ca nu am avea nevoie de ea in mod constant, zilnic, putem renunta la o astfel de achizitie si sa ne indreptam in schimb atentia spre diversele variante alterntive, care ne pot sta la dispozitie atat in cadrul unei localitati cat si in afara sa, fara a mai avea atat de multe batai de cap.

Cele mai citite articole