Decembrie este luna cadourilor, a bucuriei de a dărui și de a primi și momentul în care împarți magia sărbătorilor cu cei dragi. Asigură-te că Moș Crăciun își umple din timp sacul cu daruri pentru cei dragi! Dacă pentru copii e, poate, mai simplu, să alegi jucării și dulciuri, adulții ar putea fi mai greu de mulțumit! FineStore.ro este, însă, și anul acesta, locul în care găsești daruri pentru toate gusturile.

În oferta bogată a celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, găsești atât băuturile pentru mesele de sărbătoare, cât și o mare varietate de licori alese, ce pot fi oferite în dar de Crăciun.

FineStore.ro a adunat în același loc o gamă largă de băuturi – vin, vodka, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac, băuturi tradiționale, precum Bottega – astfel încât să îți facă viața mai ușoară în privința cumpărăturilor. Poți comanda online băuturile preferate, ca Busuioaca de Bohotin, la cele cu care vrei să îți încânți musafirii, dar și băuturi premium, precum șampania Veuve Clicquot, de exemplu, pe care să le oferi în dar unor persoane speciale. Produsele ajung la tine în două zile lucrătoare, oriunde în țară, iar transportul este gratuit pentru comenzile care depășesc 199 de lei. 

Cum alegi o băutură pe care să o dăruiești de Crăciun

Cele mai citite articole

Pentru bărbații preocupați de carieră, cel mai inspirat cadou poate fi o sticlă de whisky sau coniac, de la branduri precum Nucky Thompson, Frapin sau Kamiki; nu dai greș nici cu un rom cu personalitate ca  Matusalem, supranumit „coniacul romurilor”, ori cu o sticlă elegantă de AH Riise sau Dictador, un răsfăț pentru simțuri atât consumat ca atare, cât și într-un long drink sau un cocktail.

Pentru o domnișoară care preferă lucrurile sophisticate. șampania sau vinul spumant sunt cadouri de o finețe aparte. O sticlă elegantă de Gossset, cu gust suav și proaspăt, sau un Canevel rose ce împleteşte parfumul fin de trandafir cu aroma proaspătă de fructe de pădure sunt idei excelente de cadouri de Crăciun. 

Dacă nu ai cumpărat încă daruri pentru mama, nașa sau o prietenă dragă, îți poți îndrepta atenția spre un lichior fin, precum Shanky’s Whip, cu gust delicios și catifelat, cu note de unt, vanilie, frișcă și caramel, totul pus la un loc într-o sticluță de efect, cu design retro. O idee la fel de bună poate fi un gin franțuzesc de la G’Vine, precum June sau Floraison, ale căror arome vor da o savoare aparte unui long drink sau unui cocktail proaspăt și colorat.

Alege cadourile pentru a sublinia și complimenta personalitatea persoanelor cărora le sunt destinate. Nu lăsa nimic la voia întâmplării și vei fi cel mai inspirat Moș Crăciun de anul acesta!

Cele mai citite articole