Modelul EQV se distinge prin elemente de confort deosebite și un design specific, plin de personalitate, care atrage iubitorii mărcii. Cei mai cunoscuți dealer au remarcat influența unor detalii constructive de design asupra deciziei de achiziție a unui Mercedes EQC.

Specialiștii de la Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în diferite orașe (Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara), recomandă alegerea unor autovehicule cu personalitate, cu un design aparte și confort special. 

Stilul modern de viață este azi extins la detaliile constructive ale vehiculelor cu care ne deplasăm. De aceea, un autoturism trebuie să reflecte gustul personal și tipul de mobilitate al posesorului. 

Design modern, personalizat:


Noile modele Mercedes EQV se disting prin elemente specifice exterioare și dotări de interior remarcabil de elegante.  

Ușor de recunoscut, linia elegantă a autovehiculelor din familia EQ de la Mercedes atrag imediat. 

Grila neagră a radiatorului, emblema inconfundabilă a brandului, demonstrează personalitatea distinctă a acestui model. 

Linia de echipare suplimentară Avangarde personalizează și mai mult design-ul interior al noului EQV, adăugând exteriorului accente moderne prin roțile lucioase fabricate din aliaj ușor.

Design-ul personalizat oferă o estetică revoluționară modelelor EQ, prin calitatea deosebită a materialelor utilizate și tehnica de top de la bordul acestor vehicule. Display-ul media are suprafețe vitrate, elementele decorative sunt unice și elegante. 

Configurarea cu echipări opționale de design aduce interiorului accente aurii-roz, tapițerii din piele fină, materiale textile Santos sau piele Lugano, cu cusături ornamentale. 

Nuanțele caroseriei sunt special dedicate acestui model. Culori tari, roșu aprins, alb arctic, gri grafit sau albastru ca oțelul, personalizează vehiculul și îi conferă un aspect special. 

Cele mai citite articole

Confort și siguranță în noul Mercedes EQV:


Echipările speciale pentru confort ale noilor modele EQ surprind prin performanțe.

Trapa culisantă cu dimensiuni panoramice este fabricată din materiale de calitate, transparente, pentru a oferi un spațiu interior luminos și amplu, în autovehicul. Partea frontală a trapei este acționată electric, pentru ventilație suplimentară.

Suspensia pneumatică AIRMATIC acționează adaptativ în funcție de suprafețele de rulare, pentru un confort sporit. 

Amortizarea este reglabilă pentru fiecare roată separat. Se poate adapta la condițiile de drum și la starea carosabilului, asigurând un confort optim. Există 4 programe de rulare în care nivelul automobilului se reglează în funcție de condițiile de rulare și de programul ales. 

Pachetul confort – masă în interior, reprezintă un grup de echipări suplimentare care oferă pasagerilor cele mai bune condiții pe parcursul deplasării. 

Folosind masa rabatabilă poți mânca, poți lucra sau copii se pot juca în voie. Recipientele cu băuturi sunt protejate de suportul de pahare aflat pe pereții laterali. Spațiile de depozitare sunt generoase, oferind un plus de confort, iar dotarea cu priza de 12 V te ajută la încărcarea diferitelor dispozitive mobile.

Iluminatul ambiental interior este conceput pentru o atmosferă cât mai plăcută, în 3 nuanțe diferite : lumină caldă, rece sau neutră, special destinate noului EQV.

Nu doar atât, ci există și 5 trepte pentru reglarea practică a luminozității. Iluminarea discretă  din interior ajută vederea și încurajează adaptarea la trecerea de la întunericul din habitaclu la luminile strălucitoare ale șoselelor.

Hayonul special EASY-PACK este acționat foarte simplu, printr-o apăsare de buton. Atunci când ai nevoie, portbagajul se deschide și se închide foarte confortabil.

Acționarea este practică, se realizează prin tasta aflată pe cheia  mașinii sau folosind mânerul de  deblocare aflat pe hayon. Pentru a preveni deteriorările sau micile accidente, hayonul EasyPack este dotat cu un sistem de identificare a obstacolelor în mod automat. Poți opri în orice poziție hayonul pe parcursul deschiderii, pentru un plus de confort. 

Fiecare dotare de confort este proiectată pentru a oferi o experiență de deplasare relaxantă, la orice tip de drum și în orice anotimp.

Cele mai citite articole