Lăzi congelatoare profesionale pentru un comerț de calitate

Orice unitate de catering sau magazin alimentar ar trebui să aibă echipamente speciale în care produsele perisabile să poată să fie depozitate în siguranță. Lăzile frigorifice sunt necesare pentru depozitarea alimentelor și băuturilor în magazinele comerciale, dar sunt folosite pe scară largă în restaurante și cafenele.

Atunci când alegi diferite modele de lăzi congelatoare, trebuie să iei în considerare mai mulți factori. Printre aceștia, doi sunt esențiali:

 • în ce scop achiziționezi lada congelatoare;
 • ce este planificat să fie depozitat acolo. 

TC Romania Crown Cool oferă posibilitatea de a cumpăra un astfel de echipament frigorific care să corespundă în cea mai înaltă măsură cerințele tale.

Lada congelatoare profesională: descriere generală

Cele mai citite articole

Lada congelatoare este un echipament frigorific orizontal cu un singur compartiment. De obicei, o astfel de unitate are o capacitate internă mare. În partea superioară a cufărului se pot fixa niște coșuri speciale, pentru plasarea corectă, confortabilă a produselor. Partea inferioară a lăzii congelatoare este concepută în așa fel încât să se poată stoca produsele voluminoase.

 • Lăzile frigorifice cu capac drept de sticlă sunt folosite nu numai pentru depozitarea propriu-zisă a produselor perisabile, ci și pentru afișarea corectă a mărfurilor ce se vând. Sunt folosite atât pentru comerțul stradal, cât și în raioanele magazinelor alimentare. De obicei, pe suprafața interioară a capacului există și un strat special care protejează produsele de razele soarelui.
 • Lăzile congelatoare cu sticlă curbată au capace glisante din sticlă convexă, care oferă o vedere foarte bună clienților și un acces ușor al acestora la mărfuri. Aspectul atractiv al lăzii congelatoare încurajează cumpărătorii să cumpere.
 • Lăzile congelatoare cu capace opace sunt concepute de obicei pentru a stoca produsele în depozite, bucătăriile profesionale. De obicei sunt instalate acolo unde cumpărătorii nu au acces. Mai mult decât atât, unele dintre ele pot să fie potrivite chiar și pentru uz casnic.

Pe site-ul tcromania.com există o vastă selecție de echipamente frigorifice cu diferite condiții de temperatură și orice dimensiune pentru ca sarcinile să fie rezolvate cât mai eficient!

De ce merită să cumperi lăzi frigorifice de la TC Romania Crown Cool?

 • Toate echipamentele sunt noi, au certificatele de calitate necesare, îndeplinesc standardele și reglementările existente.
 • Prețurile sunt accesibile. De regulă, doar caracteristicile și aspectul afectează costul: această abordare atrage clienți diverși, atât corporativi, cât și privați.
 • Livrarea se efectuează în toată țara, indiferent de localitate.
 • Varietatea de lăzi frigorifice din catalogul companiei este impresionantă.

Avantajele lăzilor congelatoare:

 • volum mare al camerei de stocare: acest echipament permite să se depoziteze în interior un număr mare de produse;
 • încărcare orizontală: astfel se reduce formarea condensului, menține frigul în interiorul aparatului;
 • izolație termică: capacul este amplasat deasupra, iar acest lucru permite o închidere sub propria greutate, ceea ce creează o etanșare bună;
 • economie de electricitate: consumă o cantitate mică de energie electrică, deoarece are o singură cameră de stocare.

Lăzile și congelatoarele sunt capabile să păstreze alimentele în forma și calitatea corespunzătoare pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă ai întrebări, adresează-le specialiștilor de la TC Romania Crown Cool. De pe site-ul tcromania.com poți comanda lăzi congelatoare la cel mai bun raport preț/calitate!

Cele mai citite articole