Un fotoliu bebe cu Minnie sau Mickey Mouse cu buline are o formă potrivită care protejează copilul de cădere. Fotoliul pentru bebeluși oferă confort copiilor și liniște sufletească părinților. Este fabricat din țesătură de pluș de înaltă calitate, în culori strălucitoare și frumoase. 

Țesătura este moale și plăcută la atingere, favorabilă pielii delicate a bebelușului, iar umplutura este din puf de silicon moale. Un fotoliu bebe sprijină talia și spatele bebelușului, iar brațele și picioarele sale sunt libere. 

Fotoliul înconjoară copilul, spătarul ajută la menținerea poziției corecte de șezut, iar centura îl protejează de cădere. Fotoliul pentru copii nu alunecă odată cu mișcarea copilului, deoarece baza are o acoperire specială antiderapantă. Un astfel de fotoliu copii este potrivit pentru bebeluși și copii cu vârsta peste 6 luni.

Fotoliu bebe – Avantaje

Fiecare mămică știe că pentru a liniști și a ajuta copilul să adoarmă, este necesar să-l iei în brațe și să-l agiți ușor. A purta constant copii în brațe nu este doar imposibil, ci și dăunător. Copiii se obișnuiesc repede cu o atenție excesivă constantă și după un timp scurt, nu permit mamei să facă nimic și devin dependenți de ea. 

Pentru a evita acest lucru, există un dispozitiv excelent și relativ nou – fotoliu bebe, care a câștigat deja o mare popularitate și și-a găsit ferm locul pe rafturile magazinului online pentru copii, ricipici.ro. 

Cele mai citite articole

Arată ca un mic fotoliu simplu sau cu jucării educative, dispozitive muzicale, arcade și zornăituri atașate fotoliului. O astfel de construcție este realizată din materiale durabile, hipoalergenice și sigure. Are un cadru întărit cu margini moi, un tampon pentru coloana vertebrală care nu suprasolicită și curele. 

Ușor de transportat, chiar și cu un copil în el, poate fi plimbat prin toată casa sau chiar la ieșirile în natură. Toate aceste componente permit copilului să se miște activ în fotoliu, să doarmă sau să se joace.

Fotoliile bebe, spre surprinderea părinților, și prin concluziile practice ale medicilor pediatri, pot fi utilizate aproape de la naștere, până când mușchii spatelui și gâtului devin mai puternici. Poate fi utilizat până când bebelușul crește și refuză să mai stea în el. Spătarul permite fixarea încă imatură a bebelușului. 

Aceasta este poziția cea mai joasă. Bebelușii reacționează pozitiv la beneficiile și buna influență a fotoliilor speciale. Fotoliul pentru bebeluși poate fi considerat inclusiv un pat confortabil, moale, care este fixat și poate oferi bebelușului diferite poziții. Alegerea fiecărui fotoliu bebe se face în mod individual. 

În cazul în care scopul principal este de a elibera mâinile, versiunea cu arcadă și jucării zornăitoare este cea mai potrivită. Această opțiune este cea mai naturală și mai potrivită, spre deosebire de alte dispozitive. Avantajele fotoliilor pentru bebe sunt evidente: efect calmant, siguranță în utilizare, posibilitatea de a hrăni bebelușul având mâinile libere.

Cele mai citite articole