Sotii care le ofera flori sotiilor lor merita toata pretuirea din lume. Sunt barbati care dupa nunta, uita sa se mai intoarca acasa cu bratele pline de flori la cele care au grija sa gaseasca mancare buna si calda, lumina si ordine in casa si multa caldura.

Iarna, zilele sunt scurte si noptile lungi si poate ca la ora 16-17, cand sotii vin de la serviciu, florariile din oras ori sunt inchise, ori s-au golit de flori pana la ora inchiderii.

Aceasta nu este o scuza, fiindca exista florarie online Bucuresti care in zilele obisnuite de lucru face livrari pana la ora 20. Daca nu a plasat comanda de la birou, in semn de recunostinta fata de tot ce ii ofera sotia lui, un barbat atent se poate inchide sub un pretext oarecare in biroul lui si poate comanda buchetul zilei.

Pana la venirea curierului la domiciliu lui, el poate juca rolul unui „nevinovat”. Sigur ca se va decide greu pentru ca sunt prea multe frumuseti pe site-ul acela.

De la aceasta florarie poate alege: cutii de flori, cosuri de flori, buchete flori online asezate in vaze elegante sau simple, coronite de Craciun si poate alege si un cadou elegant ca surpriza sa fie completa. La categoria cadouri sunt niste obiecte argintate care iau ochii privitorilor cu frumusetea si stralucirea lor. Asa sunt: fructierele cu manere, suportul de lumânare cu capac din argint, iar la aceste obiecte cu aspect argintat se adauga cestile fine din portelan pentru ceai si cafea.

Felicitarea si livrarea se inscriu la categoria gratuitati.

Cele mai citite articole

Un aranjament romantic este potrivit unei nopti lungi de decembrie in care lumea asteapta cu suflet de copil sa ninga si mai ales sa vina Mosul cu mai multa fericire decat in anul trecut.

Multe dintre aranjamentele romantice sunt asezate in cutii in forma de inima sau sunt facute buchetele in forma de inima. Efectul este magic, mai ales ca darul a fost facut din inima.

Intr-o cutie alba ca zapada, trandafiri rosii si hypericum alb alcatuiesc o feerie, un basm fascinant in forma de inima. Pretul acestui aranjament romantic este de 199 de lei si el poate fi pastrat in casa mai multe saptamani, fiindca in cutie se ascunde buretele cel umed care mentine florile vii si proaspete.

Se distinge prin originalitate ARANJAMENT JOBEN CU TRANDAFIRI SI ANTHURIUM, realizat pe contrastul negru-rosu, cu cateva decoratiuni verzi. Aceasta minune de aranjament costa 155 de lei si reprezinta o declaratie de iubire.

ARANJAMENT CU MINI TRANDAFIRI, LALELE, ORHIDEE este unul de lux, avand in componenta lui nu mai putin de 39 de flori deosebite, deci merita din plin cei 499 de lei. Persoana care il va primi va fi incantata pe deplin. Gestul de a oferi flori poate contribui la reaprinderea flacarii iubirii dintre cei doi.

Dar aceleasi flori frumoase pot fi oferite si iubitei, mamei sau colegei de serviciu. Un gest frumos incalzeste inima celui care il face, dar si beneficiarului.

Florariamobila livreaza buchete de flori proaspete si perfecte in doua ore de la plasarea comenzii pe teritoriul orasului Bucuresti.

Cele mai citite articole