E-factura CEZ Vânzare – economie de timp în era digitală

Activarea facturii electronice la CEZ Vânzare poate fi un pas important și util pentru clienții care doresc să își optimizeze procesul de facturare și să economisească resurse. E-factura este un serviciu modern, conceput special pentru clienții CEZ Vânzare, în vederea simplificării operațiunii de trimitere-primire a facturii curente de energie electrică/gaze naturale. 

Trecerea la E-factura CEZ Vânzare aduce multiple beneficii pentru clienți, de la economie de timp la acces mai rapid la informații.

Iată 5 beneficii pe care clienții CEZ Vânzare le dețin prin abordarea facturii electronice

  1. Economie de timp și resurse – prin primirea facturilor de energie electrică prin e-mail, clienții nu mai trebuie să aștepte trimiterea facturilor prin poștă sau să facă drumuri la oficiile de plată. De asemenea, clienții nu mai trebuie să păstreze facturi fizice, acest lucru însemnând o economie de spațiu și resurse.
  2. Acces mai rapid la informații – prin intermediul E-facturii, clienții o primesc imediat ce ea este emisă pe e-mail. În plus, factura poate fi accesată de oriunde și oricând.
  3. Rapiditate în luarea deciziei realizării plății – odată ce factura fost transmisă, clientul are posibilitatea luării deciziei de efectuare a plății în acel moment sau potrivit termenului de plată stabilit prin contract.
  4. Protejarea mediului – prin utilizarea E-facturii, clienții CEZ Vânzare reduc impactul asupra mediului, prin diminuarea utilizării hârtiei și a altor resurse naturale necesare pentru producerea și distribuirea facturilor fizice. Prin accesarea acestui serviciu, clienții pot face un pas mic, dar important, în direcția protejării mediului.

Cele mai citite articole

Activarea E-facturii este o decizie inteligentă și benefică pentru clienții care doresc să își optimizeze procesul de facturare și să protejeze mediul. Prin intermediul acestei soluții moderne și convenabile, clienții CEZ Vânzare beneficiază de un proces de facturare rapid, accesibil și ecologic.

CEZ Vânzare pune nevoile clientului pe primul plan!

La momentul actual, clienții au devenit mai precauți, punând un accent deosebit pe informarea din cele mai sigure surse.  În acest context, clienții CEZ Vânzare au acces la o serie de informații actualizate pe www.cezinfo.ro. În plus, ei au acces la numeroase produse de energie electrică și gaze naturale, aliniate nevoilor lor de consum.Spre exemplu, una dintre preocupările clienților o constă prețul curentului electric. Însă, având în vedere plafonarea prețurilor, astăzi prețul plătit de fiecare client este același, indiferent de ofertă. Cu toate acestea, schimbări pe piața de energie electrică au loc constant, de aceea clienții trebuie mereu să se informeze responsabil, din cele mai sigure surse.

Cele mai citite articole