De sărbători, FineStore reduce prețurile, dar nu și calitatea! Cadourile cu care nu dai greș de Crăciun! 

Magia Crăciunului nu stă doar în darurile pe care le primim, ci și în cele pe care le oferim. FineStore vine în întâmpinarea celor care vor să facă un cadou deosebit și a pregătit super reduceri la super băuturi, în oferta de Red Christmas!

Alegerea cadourilor de Crăciun poate fi o provocare pentru oricine. Specialiștii FineStore s-au gândit că poate ai nevoie de inspirație și au pregătit peste 100 de modele de coșuri cadou și mii de băuturi fine care au ca numitor comun calitatea, dar și super prețurile.

O băutură fină nu este doar un cadou, ci o experiență senzorială de care oricine își va aminti cu plăcere. O femeie va fi mereu fermecată de gusturi și arome deosebite. Oferă-i în dar, de exemplu, un neconvențional gin G’Vine Floraison, ce aduce în prim plan arome complexe, predominant florale, și calităţi olfactive şi gustative splendide, a căror prospețime va fi etalată perfect într-un Gin Tonic rece ca gheaţa.

Ți se pare complicat să alegi cadouri bărbați care să fie de efect? O idee bună poate fi un rom Matusalem, a cărui formulă secretă, păstrată din 1872 până în zilele noastre, îl face o băutură de o calitate incontestabilă, indiferent că este consumat sec, pentru a-i savura aromele exotice, sau în mixuri de băuturi delicioase.

Vrei să faci un cadou cu totul aparte? O sticlă elegantă de coniac Frapin, definiție a nobleței gustului, va surprinde chiar și o persoană greu de impresionat, iar o șampanie Gosset este pentru oricine un dar de Crăciun cu stil. Încă mai ai nevoie de idei? Vin Ramon Bilbao, din Spania, Ronco di Sassi sau Grande Alberone, din Italia, vinuri românești de tradiție, vodka Mont Blanc, Absolut sau Vodka Beluga, whisky Kamiki, Jack Daniels sau Chivas Regal, rom Barcelo sau Havana Club, lichior  Unicum sau Cointreau – pe toate le găsești la super prețuri  și chiar la extra reduceri, de care afli primul dacă te abonezi la newsletterul FineStore.

Cele mai citite articole

Inspiră-te din oferta de coșuri cadou!

Daca nu ați cumpărat până acum darurile de Crăciun, vă puteti inspira și din oferta de coșuri cadou de la FineStore. Elegante, ambalate manual și gândite pentru a bucura și cele mai diferite gusturi, acestea sunt daruri ideale pentru prieteni care iubesc Crăciunul, pentru părinți sau nași, pentru rude la care mergeți în vizită de sărbători și chiar pentru colegii de serviciu fără de care nu ați fi rezistat atât de ușor în ultimul an.

Vrei să ieși cu adevărat din tipare? FineStore a inclus pe Santa’s List inclusiv kituri de cocktail pentru amatorii de mixuri delicioase de băuturi. Cu ustensilele necesare oricărui barman, amator sau nu, cu licori gata să fie mixate, aceste seturi sunt ideale pentru un prieten care obișnuiește să fie sufletul petrecerii, dar și pentru cei care vor să fie gazde bune de sărbători. Organizezi un party de Crăciun sau de Revelion? Îți poți surprinde invitații cu cocktailuri făcute chiar de tine, pe care toată lumea le va savura lângă bradul împodobit.

Indiferent că vrei să faci cadouri altora sau că vrei să îți faci chiar ție o bucurie, magia de Crăciun stă în gustul bun și în bunul gust. Le găsești pe ambele la FineStore și, dacă în coșul tău de cumpărături se regăsesc produse cu eticheta Santa’s List, ai șansa să vezi cu ochii tăi ce înseamnă că dar din dar se face rai; comanda ta va fi înscrisă automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de pachete promoționale constând în cinci băuturi de top de la FineStore, cu care te vei putea relaxa în voie odată ce agitația sărbătorilor de iarnă va fi trecut.

Cadourile perfecte de Crăciun sunt la câteva clickuri distanță. Comenzile vor fi livrate rapid, oriunde în țară, iar cele care au valori de peste 199 de lei beneficiază de transport gratuit; cei care vor să-i dea o mână de ajutor Moșului pot chiar să le ridice personal din depozitul FineStore din Afumați, Ilfov.

Cele mai citite articole