De ce ai nevoie de un nuanțator de păr?

Deși cu toții ne dorim să obținem un finisaj de calitate la salon, pentru părul nostru, vizitarea hairstylistului preferat (prea frecvent) nu este doar o muncă ce este consumatoare de timp, ci și nepractică – deoarece ne poate face găuri mari în buzunare. Mai ales când vine vorba de lucruri precum retușurile de culoare (care ar putea fi făcute rapid acasă), vizitarea unui salon pare redundantă. Tot ce ai nevoie sunt cele mai bune nuanțatoare de păr, care îți vor oferi părul visurilor tale, cu un efort minim. Astfel, poți să obții o culoare temporară potrivită sau să îți reîmprospătezi culoarea actuală.

Pentru a te ajuta să pui mâna (și părul) pe produsul perfect, nu trebuie să cauți pe internet și să faci neobosit zeci și zeci de experimente. Pur și simplu parcurge recenziile făcute de alți oameni și apoi alocă-ți timp pentru studiu. Vei economisi timp și bani! Poți face acest lucru chiar în confortul casei tale, în orice moment, indiferent de ziua din săptămână.

Într-o lume perfectă, rădăcinile nu s-ar arăta între vizitele la salon sau ședințele de vopsire la domiciliu, iar părul ar crește într-un mod care s-ar îmbina perfect cu vopsirea anterioară. Din nefericire, rădăcinile din viața reală tind să crească arătând mai puțin decât perfecte. Indiferent dacă rădăcinile tale sunt mai întunecate, mai deschise sau mai gri, dacă nu ești pregătit să treci la culoarea naturală și nu poți să ajungi la salon sau să-ți faci timp pentru o schimbare completă, apelează la un nuanțator de păr profesional.

Folosirea unui nuanțator de păr este de asemenea o soluție excelentă pentru menținerea altor intervenții anterioare (indiferent de tehnica folosită) deoarece unele dintre acestea tind să se estompeze mai repede decât aplicarea unei culori integrale.

Cele mai citite articole

Însă nu doar că retușurile de acest tip te ajută să-ți menții culoarea, ci pot fi folosite și pentru a o schimba. Indiferent dacă dorești să încerci o nuanță nouă, mai îndrăzneață, ori să treci la o nuanță mai subtilă, folosirea unui nuanțator este o modalitate excelentă de a experimenta fără a te implica complet într-o schimbare radicală, definitivă. Cu un nuanțator temporar, poți reveni cu ușurință la vechea culoare, chiar dacă cea nouă nu va fi pe gustul tău.

Îngrijirea culorii pentru anumite nuanțe este o parte esențială a unei rutine corecte de menținere și înfrumusețare a părului, mai ales dacă îți vopsești părul în mod regulat. Nu numai că te va ajuta să menții culoarea și să împiedici părul gri să preia controlul, dar îți poate oferi și libertatea de a încerca ceva nou fără a face o schimbare fără cale de întoarcere.

Ce ingrediente merită să cauți pe eticheta unui șampon, a unui balsam ori a unei măști nuanțator?

Alege ingrediente derivate natural, biodegradabile, precum:

 • Pigmenti directi – pigmenti care coloreaza direct fără utilizarea activatorului,
 • Surfactanti derivati natural,
 • Ecocert Vitamina E – actiune antioxidanta
 • Ulei de jojoba – regenereaza scalpul.
 • Ulei de Shea
 • Ulei de argan
 • Proteine din lapte
 • Extract de iaurt
 • Biacidic Bond Complex
 • Vegetal Keratin
 • Panthenol – oferă hidratare si stralucire parului

Cele mai citite articole