Ce ar trebui sa aiba un cos cadou de Craciun?

In momentul in care sunt oferite cosuri cu cadouri de Craciun, sunt anumite produse care nu ar trebui sa lipseasca si care vor introduce cosul cadou in context si in spiritul sarbatorilor. Iata cateva dintre produsele pe care ar trebui sa le iei in calcul:

Produsele traditionale de Craciun

Pentru ca un astfel de cos cadou este, cozonacul este una dintre cele mai bune alegeri. Este un preparat specific de sarbatori si este de asemenea, un preparat delicios, care cu siguranta isi va gasi locul pe mesele de sarbatoare. Un cozonac bine facut, aromat, cu cele mai bune ingrediente, este cu siguranta o alegere potrivita pentru un cos surpriza oferit persoanelor dragi. 

Alte dulciuri cu tematica de sarbatori

Cele mai citite articole

Ciocolata este de asemenea un produs perfect pentru sarbatori. Poti pune un Mos Craciun de ciocolata, globulete de ciocolata sau de martipan, sau alte astfel de dulciuri care pot fi folosite pentru a decora masa de sarbatori, dar si pentru a fi impartite copiilor acasa. In plus, daca mergi la o familie cu mai multi copii, vestea buna este ca vei avea ceva pentru toti. Copiii adora dulciurile tematice si vor fi foarte incantati de ele.

Turta dulce este perfecta pentru Craciun

Turta dulce este de asemenea perfecta pentru Craciun si poate fi pusa in pungute sau pot fi alese figurine din turta dulce care sa dea un aspect fabulos cosului cadou pe care il oferi. Recomandarea noastra este sa alegi doar produse de buna calitate, care sa aiba acea savoare specifica sarbatorilor de iarna.

O sticla de vin sau o alta bautura alcoolica

De Craciun, atunci cand se aduna toata familia, povestile la un pahar de vin sau chiar la un pahar de sampanie sunt cele care vor aduce spiritul sarbatorilor mai aproape. Alege de fiecare data produse de cea mai buna calitate, care sa impresioneze inca de la prima degustare. Daca pui vin in cos, ia in calcul faptul ca de Craciun poate fi consumat si fiert. In acest caz poti adauga in cos si o punguta cu condimente speciale pentru vin.

Cele mai citite articole