Alimentarea cu gaz sub forma de gaz imbuteliat sau sisteme inovatoare de butelii GPL pentru centrala, iti ofera posibilitatea de a-ti incalzi casa, optimizand mobilitatea si sporind confortul. In rulote, case mobile sau casele de la periferii si cele din mediul rural, o butelie GPL este indispensabila pentru gatit si incalzire si iti ofera independenta pe care o doresti. 

Centrala termica devine functionala datorita buteliilor GPL care sunt adaptate nevoilor de incalzire. In magazinul online alteogaz.ro exista o gama de modele de butelii GPL pentru centrale termice, de inalta calitate. Spre deosebire de gazul natural, gazul lichid nu este prin urmare transportat prin conducte. 

Mai degraba, ca si uleiul de incalzire si benzina sau motorina, acesta este transportat in butelii GPL. Gazul lichefiat este lichefiat la presiune inalta, deoarece volumul sau poate fi redus considerabil si transportat mai bine in stare lichida, fiind apoi convertit inapoi in stare gazoasa numai atunci cand este disponibil pentru incalzirea cu gaz.

Alimentare mobila cu butelii GPL centrala

In general, specialistii in furnizarea de gaze GPL, acorda o mare importanta sigurantei clientilor. De aceea, alteogaz.ro vinde doar butelii GPL de la producatori cunoscuti. Daca pretuiesti calitatea si siguranta, produsele usoare de la Alteo Gaz sunt ideale. 

Cele mai citite articole

Datorita posibilitatii de reumplere, buteliile GPL pentru centrala ofera un nivel deosebit de ridicat de flexibilitate, si de asemenea, sunt ideale pentru utilizare mobila in aer liber, de exemplu pentru gratarul cu gaz. Toate produsele sunt echipate cu o supapa de oprire a umplerii in proportie de 80%.

Buteliile GPL pentru centrala devin din ce in ce mai populare ca alternativa la buteliile obisnuite, in special in casele care nu beneficiaza de sistem centralizat de alimentare cu gaze. La urma urmei, exista mai multe argumente in favoarea instalarii unei butelii GPL pentru centrala. 

Datorita volumului mai mare al rezervorului, efortul de umplere este in general redus si schimbarea ei imediata nu mai este necesara. Poti umple buteliile GPL pentru centrala folosind supapele speciale. Acest lucru creste independenta. Disponibile in trei dimensiuni diferite, 150 l, 83 l si 60 l, noile butelii GPL se adapteaza cerintelor tale individuale.

Te poti descurca cu 60-150 l gaz GPL pentru un timp relativ lung, in functie de cat de intens incalzesti casa. Desigur, vara gazul este suficient pentru a gati sau pentru a incalzi apa. Buteliile GPL pot avea un foarte mic dezavantaj iarna. 

Daca stai mult timp intr-un loc si este foarte frig, buteliile GPL pentru centrala trebuie schimbate putin mai des. Gazul GPL poate fi folosit foarte bine in sistemele de incalzire pe butelii GPL. Puterea calorica a gazelor lichide este destul de mare la 12,8 / kg, iar puterea calorica este de peste 28 kWh pe m3 si astfel semnificativ mai mare decat cea a gazelor naturale.

Cele mai citite articole