Când ne gândim la celebrități, ne vin adesea în minte imagini cu strălucirea de pe covorul roșu, așa că s-ar putea să nu ne imaginăm aparatul dentar ca un accesoriu popular pentru vedete. Totuși, celebritățile cu aparat dentar sunt mai comune decât ai crede! Mulți dintre entertainerii noștri preferați au purtat aparate dentare tradiționale sau Invisalign pentru a-și pregăti zâmbetul pentru lumina reflectoarelor și fac parte din cei 45% dintre adolescenți care poartă aparate corective.

Emma Watson – aparat dentar clasic

Emma Watson a fost în atenția publicului încă din zilele în care rula Harry Potter și, ca majoritatea celebrităților de pe această listă, a muncit la fel de mult la cariera sa în actorie pe cât a muncit pentru multiple cauze sociale. Este cu siguranță o frumusețe naturală, dar și-a îmbunătățit aspectul și cu ajutorul unui zâmbet frumos. Ea a purtat aparat dentar tradițional timp de 4 luni când avea 14 ani și a spus că a decis să-l poarte pentru că un zâmbet este pentru totdeauna.

De când și-a scos aparatul dentar, Emma a obținut licența în literatură engleză și a devenit o militantă pentru egalitatea de gen, a fost numită ambasador de bunăvoință al ONU pentru femei în campania HeForShe și a continuat să joace în filme.  În România, astfel de intervenții sunt foarte populare. Îți poți pune aparat dentar în cabinetul stomatologic din Sectorul 2, având la dispoziție mai multe variante și opțiuni.

Dakota Fanning – Tratament cu aparat dentar

Dakota Fanning este o bună actriță și face parte dintr-un grup neobișnuit și mic de actori care au avut un start timpuriu prosper (la 5 ani) și o carieră de adult la fel de reușită. De la începuturile ei modeste într-o reclamă la Tide din 1999 până la performanța ei remarcabilă în „I Am Sam” opunându-se lui Sean Penn.

Gwen Stefani – Tratament Invisalign

Gwen Stefani a lansat recent piesa sa nouă „Slow Clap”. Ea are Vocea (adică propriile ei calități vocale și numeroasele apariții în emisiunea The Voice SUA ca antrenor), și, desigur, are look-ul! Gwen a fost întotdeauna cunoscută pentru simțul ei eclectic în modă, fiind prezentă des în știrile mondene, inclusiv o scurtă perioadă în care a purtat un aparat dentar tradițional din metal ca un accesoriu în anii ’90.

Jaden Smith – Tratament Invisalign

Acest băiat a luminat Tinseltown la 11 ani când a apărut cu un  aparat dentar tradițional. Și pentru că întotdeauna trebuie să ai ce are și fratele tău mai mare, sora lui mai mică, Willow, și-a luat propriul set de aparat dentar tradițional când a împlinit 12 ani.

Chelsea Clinton – Tratament cu aparat dentar

În timp ce fosta Primă Doamnă este acum o profesionistă plină de grație, o putem aminti și ca un exemplu grozav de persoane celebre cu aparat dentar. Ea a petrecut ceva timp în Casa Albă cu aparat dentar tradițional Roswell.

Justin Bieber – Tratament Invisalign

Cele mai citite articole

Sursa foto

La apogeul zilelor sale ca idol adolescent, Justin Bieber a investit în aparatul dentar Invisalign la Johns Creek, postând chiar un video pentru a-l arăta. Invisalign  nu este doar o alegere excelentă pentru celebritățile cu aparat dentar, ci și pentru restul dintre noi!

Justin l-a purtat zilnic timp de aproximativ un an, scoțându-l doar pentru a mânca și a-l curăța. Când își arată acel zâmbet fantastic binecunoscut, rezultatele vorbesc de la sine! În 2018, s-a căsătorit cu modelul american Hailey Bieber; iar în 2021 au zâmbit larg pe covorul roșu la Met Gala, mergând împreună.

Kendall Jenner – Tratament Invisalign

Kendall este un bun exemplu. Ea a avut aparat dentar metalic tradițional la 13 ani, dar recunoaște că nu și-a purtat aparatul de menținere regulat. Drept urmare, câțiva dinți s-au strâmbat după ce și-a dat jos aparatul dentar. A decis să încerce aparatul dentar Invisalign când avea 16 ani și este clar că a funcționat pentru ea, având în vedere zâmbetul ei drept ca model. Kendall a fost prezentă în lumea modei, dar continuă să colaboreze cu sora ei Kylie în diferite colecții de îmbrăcăminte.

Khloe Kardashian – Tratament Invisalign

Sora mai mare a lui Kendall, Khloé, se alătură rândurilor celebrităților cu aparat dentar. Ea a optat pentru aparatul dentar Invisalign la sfârșitul anilor douăzeci. Ea avea deja un zâmbet strălucitor, dar a vrut să meargă un pas suplimentar pentru a străluci în lumina reflectoarelor.

De asemenea, a purtat setul personalizat doar câteva luni, dar dentistul ei a spus că i-a transformat zâmbetul complet. După ce Kardashienii au obținut succesul emisiunii lor KUPWTK, show-ul s-a încheiat în 2021. Astăzi, Khloé este o mamă mândră și lucrează ca producător executiv la două emisiuni, Revenge Body with Khloé Kardashian pe E! și Twisted Sisters pe Investigation Discovery.

Cele mai citite articole