Infectiile urinare sunt in cea mai mare parte cauzate de bacterii.

Indiferent de nivelul sistemului urinar la care au ajuns bacteriile, acestea pot provoca inflamatii si o infectie urinara.

Ce te poate ajuta in caz de infectie urinara?

Te poate ajuta un supliment alimentar care atenueaza rapid simptomele si previne recidivele, asa cum este Urifast.

Urifast plicuri poate fi utilizat impreuna cu antibiotice, insa are si efect de antibiotic natural. Acest supliment alimentar are un gust placut si contine ingrediente naturale care actioneaza complementar si se potenteaza reciproc. Previne infectiile urinare recurente (25% incidenta de recurenta), peste 80% din infectii fiind cauzate de E. Coli.

Cele mai frecvente 5 intrebari in cazul infectiilor urinare sunt:

  • Ce se intampla cu rinichii mei daca am o infectie urinara?

Cele mai citite articole

Daca o infectie urinara este tratata din timp, nu exista probleme. Infectiile urinare repetate sau tratate incomplet pot duce la modificari la nivelul rinichilor daca nu se iau masuri cat mai curand posibil.

  • De ce am o infectie urinara?

Majoritatea infectiilor urinare au loc o singura data si nu se mai repeta niciodata. Unii pacienti au predispozitii anatomice si genetice care determina sensibilitatea la infectii urinare a unor persoane.

  • Cum sa eviti infectiile tractului urinar?

Exista cativa pasi simpli pe care femeile ii pot folosi pentru a evita infectiile tractului urinar, si anume:

  • Se stie ca unele forme de contraceptie, cum ar fi gelurile si spiralele spermicide, cresc riscul de infectii urinare la femeile care le folosesc ca mijloc de contraceptie;
  • Trebuie sa bei multe lichide – cel putin 2 litri pe zi;
  • Nu trebuie sa tolerezi impulsurile de a urina pentru o perioada lunga de timp si nu trebuie sa intrerupi urinarea;
  • Este recomandabil ca femeile sa se stearga din fata in spate dupa ce merg la toaleta pentru a preveni trecerea bacteriilor din zona anusului in vagin sau uretra;
  • Urinarea dupa actul sexual poate reduce riscul de infectie urinara. Uneori, administrarea unei singure doze de antibiotic dupa un raport sexual neprotejat poate ajuta la prevenirea unei infectii urinare recurente.
  • Cand ar trebui sa ma ingrijorez?

Daca continui sa ai simptome de infectie urinara dupa tratament sau daca ai simptome de infectie urinara insotite de greata si varsaturi, trebuie sa te adresezi imediat medicului. Daca observi vreodata sange in urina, la fel ar trebui sa te adresezi cat mai rapid medicului.

  • Ce ar trebui sa fac daca sunt insarcinata?

Daca esti insarcinata si ai simptome de infectie urinara, trebuie sa te adresezi imediat medicului. O infectie urinara in timpul sarcinii poate pune in pericol sanatatea mamei si a copilului daca nu este tratata rapid si corect.

Astfel, daca exista simptome ale unei infectii ale tractului urinar, trebuie sa consulti imediat un medic. Manifestarile nu vor disparea de la sine daca sunt ignorate, ci se vor agrava. Cu cat ai grija de corpul tau mai din timp, cu atat vor exista mai putine complicatii.

Urifast are grija de tine si te scapa de simptomele neplacute ale infectiei urinare!

Cele mai citite articole