Micropigmentare sprancene intr-un design foarte fin

Aproape orice femeie viseaza la sprancene perfecte. Dar nu toata lumea are, forma si culoarea ideale. Smuls, epilat necorespunzator sau pur si simplu poate ca nu ai sprancene pline de la mama natura. 

Exista intotdeauna o problema care necesita procedura de micropigmentare sprancene. In principiu, aceasta procedura cosmetica este o modificare moderna a machiajului permanent, care se practica in Asia in urma cu 20 de ani. 

Pigmentii de culoare sunt introdusi in piele sub sprancene manual, intr-o forma perfecta, plina si permanenta. Varianta la moda la salonul de infrumusetare este realizata cu dispozitive mult mai precise decat in ​​trecut si care permit un rezultat fin si foarte natural.

Cu machiajul permanent pentru sprancene, culoarea dorita este introdusa in stratul superior al pielii cu ajutorul unui dispozitiv special de pigmentare. Deoarece principiul este similar cu un tatuaj, sprancenele pot fi complet reproiectate folosind machiaj permanent.

Acest lucru este util, de exemplu, pentru persoanele care au sprancene foarte inguste, neuniforme sau neregulate. Chiar daca sprancenele au cazut partial sau complet in urma unui accident sau a unei boli, aspectul poate fi restabilit prin remodelarea sprancenelor cu micropigmentare sprancene. Machiajul permanent ca redesign al sprancenelor dureaza in jur de 1-2 ani.

Adaugarea de fire de par individuale in 3D – pentru mai multa densitate

Cele mai citite articole

Daca esti multumit de forma si curba sprancenelor tale, dar nu si de densitatea firelor de par, acestea pot fi completate in 3D folosind machiaj permanent. Prin trasarea cu atentie a celor mai fine fire de par in sprancenele existente, acestea par mai pline si inca foarte naturale. Adaugarea optica a firelor de par individuale in 3D dureaza aproximativ 1-2 ani.

Pigmentarea extrafina a pielii are loc manual. In locul unui dispozitiv de pigmentare, se folosesc asa-numitele lame. Aceste lame constau din randuri foarte mici de ace care asigura intepaturi deosebit de fine si astfel o trasare mult mai fina a firelor de sprancene. 

Pielea este deschisa microfin cu lamele si culoarea este apoi masata cu grija cu mana in nuanta dorita. Scopul micropigmentarii este ca sprancenele sa fie deosebit de fin pigmentate, astfel incat sa arate deosebit de naturale si omogene. Sprancenele formeaza „rama” fetei si sunt unele dintre cele mai importante trasaturi atunci cand vine vorba de exprimarea emotiilor.

Tinerete si carisma pozitiva

Designul potrivit deschide vederea, da tinerete si o carisma pozitiva. Pe baza punctelor de referinta estetice, cum ar fi densitatea, latimea, lungimea si curba sprancenelor sau o ajustare specifica poate fi proiectata exact. Forma personala ideala este stabilita pentru fiecare pigmentare. 

Micropigmentarea sprancenelor optimizeaza permanent forma si culoarea sprancenelor inexistente sau incomplete si lipsite de forma  si le echilibreaza asimetriile. Adaptat dorintelor tale, machiajul permanent pentru sprancene ofera o expresie naturala subtila sau intens frapanta.  Sprancenele umbrite in forma pot da o expresie subtila sau intensa, in functie de dorintele tale. 

Orice este posibil, de la sprancene foarte naturale pudrate, pana la un design vizual mai izbitor intr-un stil multicolor. Rezultatul este un design definit, care arata elegant si natural. Reconstructia sprancenelor rare sau inexistente este posibila si aici. Combinatia este deosebit de potrivita pentru o impresie uniforma. 

Cele mai citite articole