De foarte multe ori, pacienții ajung la medicul specialist în stomatologie atunci când sănătatea orală este grav afectată, motivul principal fiind frica de dentist. Pacienții sunt temători mai ales din pricina durerii pe care au resimțit-o în cadrul tratamentelor stomatologice din trecut, precum și din cauza disconfortului accentuat existent post-operator.

Pentru a putea veni în ajutorul pacienților anxioși atunci când vine vorba de vizita la cabinetul stomatologic, clinicile stomatologice Life Dental Spa au ales sa realizeze tratamente dentare moderne, la cel mai înalt standard al calității, utilizând tehnologia de ultimă generație a laserului stomatologic.

Life Dental Spa s-a extins și în Iași!

Inițial, clinicile stomatologice Life Dental Spa din București au pus bazele unui concept nou în stomatologie, care să asigure pacienților experiențe de cinci stele în cabinetul stomatologic. Recent, viziunea Life Dental Spa a cucerit și Iași-ul, pacienții putând să beneficieze de tratamente realizate de experții în laserul dentar!

Ce este laserul stomatologic?

Dr. Cristina Obreja este medic specialist în laser stomatologic, fiind fondatoarea clinicilor și a conceptului de stomatologie modernă Life Dental Spa în România. Recent, laserul dentar a devenit din ce în ce mai prezent și în România, pacienții putand beneficia de tratamente asistate laser!

Laserul dentar a revoluționat medicina dentară, fiind folosit cu succes în cadrul procedurilor dentare ce implică:

 • Tratarea carii dentare laser
 • Tratamentul gingivitei cu laserul
 • Protocolul holistic unic în România pentru tratarea parodontozei, elaborat de dr. Cristina Obreja
 • Inserarea implanturilor dentare metalice și non-metalice (confecționate din zirconiu)
 • Extracții dentare si chirurgie orala asistate laser
 • Tratamente de canal asistate laser

Utilizând lumina cu diferite lungimi de undă, laserul dentar s-a dovedit a fi biocompatibil și minim-invaziv, diminuând considerabil disconfortul resimțit de pacient în cadrul ședințelor de tratament, cât și după, post-intervenție!

Ba mai mult! Laserul stomatologic s-a dovedit că poate fi folosit în siguranță inclusiv în cazul femeilor însărcinate și a proaspetelor mame care alăptează, precum și în cazul copiilor, fără a exista vreun risc!

Care sunt beneficiile tehnologiei moderne a laserului dentar?

Cele mai citite articole

Laserul stomatologic este o inovație în ceea ce privește reușita tratamentelor stomatologice, acesta aducând multiple avantaje procedurilor de tratament. Indicat mai ales pentru pacienții temători și anxioși, laserul stomatologic este instrumentul ideal pentru a realiza tratamente fără ace, fără freze și fără durere!

 1. Laserul dentar folosește lumina in cadrul tratamentelor

Fasciculele luminoase laser sunt folosite cu diferite valori ale lungimii de undă, în comparație cu instrumentarul clasic, al frezelor dentare. Laserul dentar nu produce durere, iar vibrațiile si zgomotul sunt mult reduse, pacientul având parte de un confort sporit în cadrul procedurilor de tratament!

 • Laserul dentar NU produce DURERE

Pacienții pot uita de stresul anesteziei! Foarte multe intervenții laser nu mai necesită realizarea anesteziei, căci lumina laser poate fi setată, din punct de vedere al intensității, în funcție de sensibilitatea fiecărui pacient în parte.

 • Laserul asigură un tratament minim-invaziv

Laserul stomatologic este calibrat astfel încât lumina lui să acționeze doar acolo unde este necesar, la nivelul țesutului afectat. Cu alte cuvinte, țesuturile din jur, sănătoase, sunt protejate, întreaga intervenție fiind minim-invazivă și prietenoasă cu întregul organism al pacientului.

 • Distruge bacteriile

Cele mai des întâlnite afecțiuni în clinica stomatologică Life Dental Spa Iași sunt gingivita, parodontoza și cariile dentare aflate în diferite stadii de evoluție. Pentru aceste afecțiuni, tratamentul laser s-a dovedit a fi extrem de eficient, căci efectul său bactericid distruge toate bacteriile dezvoltate local (de fapt, cauzele bolilor), eliminând riscul de recidivă și de complicații!

 • Diminuează sângerarea

În cadrul procedurilor chirurgicale realizate în cabientul stomatologic din Iași, laserul stomatologic are un rol adjuvant, ajutând la oprirea sângerării. Astfel, #LifeDentist-ul medic specialist în chirurgie orală are o vizibilitate mult mai bună a câmpului operator, iar întreaga procedură se desfășoară în condiții de maximă siguranță pentru pacient.

 • Diminuează disconfort-ul post-operator

De un real ajutor în cazul intervențiilor de inserare a implanturilor dentare, laserul dentar reduce umflarea (edemul) și durerea post-operatorie, făcând ca întreaga experiență de refacere să fie mult mai rapida pentru pacient!

 • Facilitează regenerarea tesuturilor

Prin efectul sau de biostimulare, laserul dentar faciliteaza regenerarea tesuturilor, mai ales in cazul gingivitelor si parodontozei.

In cazul tratamentului laser pentru carii dentare,  pulpa (nervul) dintelui este protejată, cu scopul ca dintele să fie menținut pe arcadă pentru mai mult timp.

Clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași folosește cu succes laserul dentar cu scopul de a oferi pacienților rezultate vizibile încă de la primele ședințe! Așadar, tratamentele dentare laser sunt foarte eficiente, durabile și calitative!

Programează-te ACUM și beneficiază de tratamente dentare asistate laser în clinica stomatologică Life Dental Spa din Iași!

Cele mai citite articole