Din ce în ce mai multe persoane își doresc să facă o schimbare în privința centralei de apartament pe care o folosesc.

Principalele motive sunt uzura și nevoia de a avea un randament energetic mai bun în exploatare Și cum în ceea ce privește această categorie de produse există câțiva producători recunoscuți, cu produse mereu noi și competitive, am ales ca în acest articol să vorbim despre centrala Ariston și gama de centrale Ariston.

Care este centrala Ariston pe care o poți cumpăra de pe piață în acest moment:

Cei care utilizează deja o centrala Ariston cunosc foarte bine avantajele si performanțele. Cei care vor să facă o achiziție nouă pot alege între:

  1. Ariston Clas One WIFI

Aceasta este o gamă modernă de produse, ce include centrale termice pe gaz în condensare, de 24 kW și 35 kW și un model de centrala în condensare pe GPL de 35KW. Produsele se remarcă prin design modern, randament îmbunătățit, posibilitate de integrare cu tehnologii smart cu control de la distanță prin aplicații WiFi.

  1. Ariston Genus One Plus Combi

Această gama conține produsele cu denumirea centala termică în condensare Genus One Plus Combi, de 30 kW, 35 kW, ce pot veni simple, cu termostat Salus IT500 WiFi sau cu sursa neintreruptibila Ferroli Guard 1000.

  1. Ariston Alteas One Plus Net

Și această gama include mai multe produse, de capacități diferite, cu denumirea Ariston Alteas One Plus Net de 24 kW, 30 kW și 35 kW simple, cu termostat Salus IT500 WiFi sau cu sursa neintreruptibila Ferroli Guard 1000.

  1. Ariston Cares S

Cele mai citite articole

Această gamă de centrală Ariston include modele noi, cu capacitate de 30 kW, componente de clasă superioară, cu consum redus și economic și un cost competitiv. Produsele dispun de un display LCD modern, cu modele de silicon și manometru frontal.

Care sunt avantajele oferite e o centrală Ariston?

Tot ceea ce ține de gama de produse încadrate la categoria centrala termica Ariston se remarcă prin modele unice ca forma și design, caracteristici avansate, performanțe tehnice deosebite, elemente componente din materiale cu rezistență crescută la umiditate și uzură, consum redus de energie, integrare sau posibilitatea de integrare cu tehnologii moderne de control de la distanță prin WiFi.

Centralele Ariston sunt special concepute pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților actuali, dornici să obțină confortul dorit cu un randament energetic mai bun și costuri de exploatare mai mici.

Produsele se livrează cu garanție de 5-7 ani și sunt mult mai simplu de întreținut și reparat, crescând gradul de încredere și reducând riscul de disconfort în caz de defectare.

Montajul se poate face mult mai simplu, multe dintre produse putând fi achiziționate cu tot ce este necesar pentru instalare, protecție, eficiență și autorizare. Ele pot fi livrate rapid, direct din stoc, cu transport gratuit și condiții de retur prietenoase.

Dacă vrei să beneficiezi și tu de o centrală Ariston și ai nevoie de mai multe informații, accesează paginile magazinului online QuickShop sau ia legătura cu un reprezentant de vânzări prin intermediul unei dintre căile de contact prezente pe site.

Sursă foto: QuickShop.ro

Cele mai citite articole