De ce trebuie sa fii la curent cu stirile economice ale zilei?

Site-ul de stiri economice B1.ro este un site dedicat economiei globale. Pe site vei gasi informatii utile despre economiile din diferite tari ale lumii, cele mai noi stiri din domeniul economiei si poti citi prezentarea economica din ultima luna. Urmarind site-ul de stiri economice, vei gasi cotatii la indicele bursiere, preturile petrolului si metalelor, in medie pentru ultima luna. 

Site-ul actualizeaza periodic indicatorii economici ai mai multor tari industrializate ale lumii – SUA, Japonia, Zona Euro, Germania, Franta si Marea Britanie, Romania si China. Toate statisticile sunt defalcate pe tari sau regiuni. La formarea bazei de date, sunt utilizate informatii din stiri, recenzii, publicatii si rapoarte statistice ale principalelor informatii mondiale si agentii analitice. Site-ul contine recenzii teoretice si practice, menite sa imbunatateasca intelegerea informatiilor si a stirilor si recenziile economice.

Economie si management

Site-ul de stiri economice este dedicat economiei si managementului. Vei gasi stiri si articole despre economie, management strategic si planificare – atat teoretic, cat si practic. Exista un numar mare de rezumate pe articole de pe alte site-uri economice. Una dintre sectiunile site-ului contine informatii statistice despre tarile lumii.

Cele mai citite articole

De asemenea, contine articole stiintifice si materiale de instruire pe subiecte economice, precum si stiri si link-uri catre alte site-uri economice pe teme specifice. De fapt, B1.ro este un ghid pentru economisti si manageri la toate nivelurile de cariera – de la angajatii obisnuiti, pana la manageri de top, precum si pentru studentii absolventi ai specialitatii economice. Exista, de asemenea, o multime de informatii analitice bugetare, si nu numai B1.ro publica informatii despre companii straine, economia multor state si piata bursiera. Daca ai nevoie de informatii din trecut, pe site exista o arhiva de stiri economice.

Stiri economice – Un flux de informatii

B1.ro iti ofera un flux de stiri, recenzii economice, preturile actiunilor companiilor autohtone, cursurile de schimb si valorile indicilor bursieri mondiali. Din punct de vedere al macroeconomiei, site-ul este axat pe economia interna si pe cea a tarilor europene, B1.ro fiind dedicat in principal informatiilor din domeniul economiei. 

Analizele zilnice ale economiei globale, o revizuire economica saptamanala, recenzii realizate din industrie si pietele individuale – acestea sunt principalele atuuri ale acestui site de stiri economice. Economia Romaniei este reflectata in detalii deosebite. De interes, este in principal pagina analitica, unde exista link-uri catre stirile macroeconomice zilnice ale diferitelor companii de impact. Mai mult decat atat, poti gasi informatii despre piata bursiera. 

Multe informatii despre economia Romaniei, SUA si a altor tari. Fondul monetar international este, de asemenea, reprezentat in stirile economice. Cel mai valoros lucru pentru utilizatori, este o trecere in revista a economiei mondiale, putand gasi o multime de lucruri interesante. Stirile economice sunt utile utilizatorilor activi in domeniul economic. Cele mai vizibile si relevante subiecte pentru majoritatea utilizatorilor, pot fi rasfoite in 5 minute. 

Cele mai citite articole