În lumina interesului crescând pentru alimentația sănătoasă și sustenabilă, compania Carmistin, prin brandul său La Provincia, face un pas semnificativ prin introducerea puiului BIO. Fondatorul companiei, Iustin Paraschiv, afirmă că acest pui este îngrijit cu atenție, hrănit organic, timp de 81 de zile – „Puiul BIO La Provincia este crescut încet, exclusiv cu hrană organică, timp de minim 81 de zile„. De asemenea, el subliniază constant importanța hranei organice în creșterea puilor BIO, garantând astfel o alimentație echilibrată și naturală, rezultând într-un produs final de înaltă calitate.

Prin gama de produse, Carmistin își propune să creeze o conexiune strânsă cu clienții săi, oferindu-le alimente premium, autentice la gust și provenite din surse responsabile. Fie că este vorba de deliciile preferate ale clienților, de produsele din magazinul lor favorit sau de rețetele pe care le experimentează cu încredere, companiile din cadrul grupului Carmistin își desfășoară activitatea cu aceeași misiune comună: să ofere tot ceea ce este necesar pentru a asigura o alimentație de calitate.

Puiul BIO La Provincia

Puiul Bio La Provincia reprezintă o alegere sănătoasă și sustenabilă pentru consumatori, datorită modului său tradițional de creștere și atenției acordate în toate etapele de producție. Afirmațiile făcute de președintele Iustin Paraschiv de-a lungul timpului s-au dovedit a fi realități de care se pot bucura consumatorii, nu doar tactici de marketing.

Primul aspect care diferențiază puiul Bio La Provincia este mediul său de creștere. Păsările sunt crescute cu acces la aer liber, beneficiind de spații generoase de cel puțin 4 metri pătrați pentru fiecare. Această practică le permite păsărilor să se miște liber și să trăiască într-un mediu natural, contribuind astfel la sănătatea și bunăstarea lor.

Un alt element crucial în procesul de producție este hrana puilor. La Provincia se angajează să ofere hrană de cea mai înaltă calitate, 100% din cereale BIO. Această hrană naturală și echilibrată contribuie la dezvoltarea sănătoasă a puilor și la calitatea superioară a cărnii.

Cele mai citite articole

Perioada de creștere a puilor Bio La Provincia este de cel puțin 81 de zile. Acest aspect este esențial, deoarece permite păsărilor să se dezvolte în mod natural. Astfel, carnea rezultată nu este doar mai gustoasă, ci și mai sănătoasă pentru consumatori.

Lansarea gamei La Provincia Pui Bio reprezintă un pas strategic pentru companie în direcția producerii de alimente sănătoase și sustenabile, așa cum și-a dorit mereu fondatorul companiei, Iustin Paraschiv, alături de echipa orientată spre același scop. Aceasta face parte dintr-o strategie mai amplă, care vizează producția de alimente de înaltă calitate prin procese sustenabile, aliniate cu obiectivele de reducere a emisiilor de carbon.

Pentru a susține această misiune de sustenabilitate, compania depune eforturi considerabile pe mai multe fronturi. Acest lucru include investiții în tehnologii și practici agricole durabile, monitorizarea și reducerea amprentei de carbon, precum și parteneriate cu furnizorii și comunitățile locale pentru a promova practici responsabile în întregul lanț de aprovizionare.

Astfel, puiul Bio La Provincia nu reprezintă doar o opțiune sănătoasă pentru consumatori, ci și o demonstrație a angajamentului companiei față de calitate, bunăstare animală și protecția mediului înconjurător. Prin adoptarea unei abordări sustenabile și responsabile, La Provincia reușește să ofere produse de înaltă calitate care satisfac nevoile și valorile consumatorilor moderni.

Diversitatea Produselor La Provincia oferă o gamă variată de opțiuni sănătoase și sustenabile pentru consumatori

  • Puiul Vegetarian: Crescut cu legume și cereale, acest pui beneficiază de o dietă sănătoasă, cu cereale cultivate pe terenurile proprii din zona Horezu, recunoscută pentru aerul curat și terenurile nepoluate.
  • Puiul marinat: Această gamă oferă produse din pui gata preparate cu marinadă, facilitând procesul de gătire pentru consumatori și satisfăcând o varietate de preferințe culinare.
  • Puiul fără antibiotice: Dezvoltat în colaborare cu Lidl, acest produs răspunde cererii consumatorilor pentru carne de pui fără antibiotice, oferind o alternativă sănătoasă și de încredere pe rafturile magazinelor.
  • Puiul Bio: Crescut în mod tradițional, cu acces la aer liber și cu o dietă 100% din cereale organice, acest pui se încadrează în strategia de producție a hranei sănătoase prin procese sustenabile, promovând o creștere responsabilă și respectuoasă față de mediul înconjurător.
  • Puiul crescut la sol: Această gamă diversificată oferă produse de calitate superioară, hrănite și produse în cadrul organizației, pentru a satisface nevoile gastronomice variate ale consumatorilor.
  • Ouă La Provincia de la găini hrănite cu porumb: Ouăle provenite de la găini crescute la sol, hrănite cu porumb din culturile proprii din zona Horezu, asigură o sursă sănătoasă și hrănitoare de proteine pentru consumatori.
  • Ouă bio La Provincia: Oferind ouă premium provenite de la găini crescute exclusiv cu hrană bio și acces la aer liber, această gamă reprezintă un produs de vârf de gamă, garantând calitate și prospețime.

Gama de produse La Provincia reflectă un angajament ferm pentru oferirea de opțiuni sănătoase, sustenabile și de înaltă calitate pentru consumatori. De la puiul crescut tradițional, cu acces la aer liber, până la ouăle provenite de la găini hrănite cu porumb și puiul marinat gata de gătit, fiecare produs reflectă preocuparea pentru bunăstarea animalelor, protecția mediului și satisfacerea cerințelor culinare variate ale clienților. 

Prin parteneriatele cu micii fermieri și prin gestionarea responsabilă a lanțului de aprovizionare, La Provincia demonstrează angajamentul său pentru o producție alimentară durabilă și etică.

Cele mai citite articole