Pyramis este un brand cu o istorie bogată și o vastă experiență în producția de chiuvete și alte produse pentru bucătărie. Fondat în anul 1959 în Grecia, Pyramis a devenit un nume de referință în industria chiuvetelor. De-a lungul anilor, brandul și-a consolidat poziția pe piața internațională, extinzându-se în mai multe țări din Europa și din întreaga lume. Prin pasiunea pentru calitate și inovație, Pyramis a devenit un lider în industrie, oferind produse de înaltă calitate și fiabilitate.

Chiuvetele Pyramis sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate, cum ar fi otelul inoxidabil, cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Aceste materiale asigură o rezistență sporită la factori de uzură precum temperatura ridicată, impactul și substanțele chimice. Produsele Pyramis sunt testate riguros pentru a asigura calitatea și durabilitatea lor pe termen lung, oferind astfel o soluție de încredere pentru bucătărie. Descoperă în rândurile de mai jos 3 dintre cele mai populare modele de chiuvete de la acest brand!

Cele mai populare modele de chiuvete Pyramis

Toate modelele de chiuvete Pyramis sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la temperaturi extreme și coroziune. Poți cumpăra următoarele chiuvete de bucătărie Pyramis direct pe site-ul mathaus.ro:

1. Chiuveta bucatarie Pyramis Inset, inox, 78 x 44 cm

Chiuveta bucătărie Pyramis Inset, cu dimensiunile de 78 x 44 cm, este un model popular datorită designului său minimalist și versatilității sale. Acest design simplu și elegant o face potrivită pentru o varietate de medii, de la bucătăriile profesionale ale hotelurilor, cantinelor, restaurantelor și spitalelor, până la cele rezidențiale.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei chiuvete este materialul din care este fabricată, și anume oțelul inoxidabil. Acest material este recunoscut pentru durabilitatea sa și proprietățile sale igienice. Oțelul inoxidabil rezistă la temperaturi extreme, fiind capabil să reziste șocurilor termice și abraziunilor, oferind astfel o durată de viață lungă pentru chiuvetă. De asemenea, materialul are proprietăți antifungice și antiseptice, ceea ce asigură un mediu igienic în bucătărie. Curățarea chiuvetei este ușoară și rapidă, datorită suprafeței netede și rezistente la pete a oțelului inoxidabil.

2. Set chiuveta cu baterie Pyramis Onset, inox, 800 x 500 mm

Cele mai citite articole

Setul Onset Pyramis este o chiuvetă de bucătărie de tip monocomandă, cu un finisaj texturat. Aceasta este fabricată din inox și are o parte dinspre perete înălțată, cu orientarea cuvei spre stânga. Dimensiunile totale ale chiuvetei sunt de 800 x 500 mm, iar adâncimea cuvei este de 140 mm.

Unul dintre principalele avantaje ale chiuvetei Pyramis Onset este montajul rapid și ușor. De asemenea, aceasta se curăță foarte simplu și este rezistentă la substanțe chimice. Un alt beneficiu al acestei chiuvete este picurătorul înclinat, care favorizează scurgerea lichidelor.

Aspectul practic al chiuvetei Onset este dat de picurătorul inclinat, care ajută la întreținerea igienei în bucătărie și previne acumularea apei în zona de lucru.

Datorită materialului din care este fabricată, adică inoxului, această chiuvetă este extrem de durabilă și rezistentă la substanțe chimice. De asemenea, este ușor de curățat și menținut într-o stare impecabilă.

3. Chiuveta bucatarie Pyramis Kiba, 485 x 465 mm

Chiuveta de bucătărie Pyramis Kiba, cu dimensiunile de 485 x 465 mm, este un model compact și practic, potrivit pentru bucătăriile de mici dimensiuni sau pentru spațiile în care este necesară o soluție eficientă de utilizare a spațiului. Aceasta este tot realizată din oțel inoxidabil.

Chiuveta Kiba se remarcă prin finisajul texturat, care îi conferă atât un aspect elegant, dar și o protecție suplimentară împotriva zgârieturilor și urmelor de uzură. De asemenea, aceasta dispune de un prea plin pe cuvă, care previne scurgerile accidentale de apă și ajută la menținerea nivelului adecvat de umplere.

Întreținerea chiuvetei Pyramis Kiba este relativ simplă. Pentru a o curăța în mod eficient, se recomandă utilizarea de cârpe moi și detergenți de uz casnic. Evită utilizarea produselor abrazive sau a soluțiilor chimice puternice care ar putea deteriora suprafața chiuvetei.

Indiferent dacă optezi pentru modelul Inset, Onset sau Kiba, te poți bucura de un produs durabil, estetic și practic.

Cele mai citite articole