Exista stereotipuri legate de ceea ce vor barbatii de la o partida de sex, insa modul in care au evoluat lucrurile de-a lungul timpului pare ca a schimbat inclusiv perceptia barbatilor asupra actului sexual, respectiv asteptarile pe care le-ar avea acum acestia de la o femeie. Ce vor barbatii de la o partida de sex nu mai este petrecerea actului in sine, ci s-ar parea ca acum barbatii au asteptari mai mari – bineinteles, in raport cu ceea ce ofera.

Sentimente?

Cliseul conform caruia femeile sunt cele care asteapta afectiune, iar barbatii doar sex se pare ca a disparut. Astazi, tot mai multi barbati afirma ca sunt indragostiti de partenera lor, iar ceea ce doresc atunci cand se desfasoara o partida de dragoste nu este numai actul in sine, ci si dovezi de afectiune, de tandrete, mangaieri si rasfat. 

Iar de aici, lucrurile merg chiar si mai departe. Nu fesele si sanii sunt partile corpului care excita cel mai mult un barbat, ci se pare ca tot mai multi sunt excitati de silueta femeii, respectiv de trasaturile fetei. Barbatii ajung, astfel, incetul cu incetul, sa doreasca sa simta langa ei femeia care sa-i iubeasca, sa-i rasfete, sa-i mangaie, ci nu doar sa consume actul sexual pentru a simti pura placere si atat. 

Cele mai citite articole

Femeia preia controlul 

Printre fanteziile barbatilor legate de desfasurarea actului sexual, preluarea controlului de catre femeie este una dintre cele mai des intalnite. Multi barbati viseaza ca femeia sa ii apuce de gulerul camasii imediat ce au intrat pe usa si sa ii duca in dormitor, simtindu-se astfel doriti, asteptati, iubiti. Lucrurile pot merge si mai departe, iar in timpul actului sexual, cu cat o femeie isi manifesta dorintele mai des, cu atat, barbatii par a fi mai multumiti. 

Complimente pe masura desfasurarii actului 

Desi preocupata de modul in care se petrec lucrurile, femeia ar trebui sa nu uite sa ii faca si complimente partenerului. Sa vorbeasca despre actul in sine, sa vorbeasca despre ce si-ar dori sa primeasca sau despre ce ar vrea sa ofere, sa vorbeasca despre ceea ce o excita sau sa isi laude partenerul – nu pe nedrept, bineinteles, acestea sunt dorintele pe care le au barbatii atunci cand iau parte la actiune. 

Iar pe langa toate acestea, o femeie nu trebuie sa uite ca lenjeria sexy ar trebui sa isi aiba locul sau binemeritat, ca daca ii striga numele partenerului ar putea sa il stimuleze si mai mult sau ca o simpla atingere ar putea insemna mai mult decat ar crede. 

Cele mai citite articole