Stim cu totii ca unele dintre cele mai grele momente din viata sunt reprezentate de moartea unei persoane apropiate. In asemenea cazuri este bine sa solicitam din start sprijinul celor care se pricep mai bine ca noi si care ne pot ghida prin clipele grele. Serviciile unei firme de servicii funerare sunt bine venite intotdeauna, asa ca poti sa vezi oferta de pachete funerare de la Casa Funerara Luca.

Experienta deplina

Acesta este un domeniu in care nu este loc de compromisuri, astfel ca este bine de stiut ca te asteapta o echipa cu experienta care stie cum sa gestioneze chiar fiecare situatie in parte, indiferent de cat de simpla sau de complexa este. Cei de la Casa Funerara Luca s-au implicat in sute de inmormantari de la infiintare si au avut timpul sa dobandeasca experienta pentru care sunt atat de bine cunoscuti astazi. Cu alte cuvinte, ori de cate ori ai nevoie de sprijin, de acum inainte stii unde il gasesti.

Disponibilitatea serviciilor

Conteaza foarte mult si faptul ca serviciile oferite de Casa Funerara Luca sunt non stop. Nu ai niciodata de unde sa stii cand urmeaza sa te confrunti cu o situtie dificila, dar este bine sa ai pe cine sa te poti baza, asa ca merita sa vezi oferta de pachete. Nu conteaza daca apelezi la servicii ziua sau noaptea, intotdeauna ai parte de cea mai buna calitate si profesionalism deplin.

Mai usor alaturi de cei buni

Este mai usor sa depasim momentele dificile atunci cand avem aproape pe cei care sa ne sprijine si sa ne indrume, astfel ca la Casa Funerara Luca oricine are garantia ca este pe maini bune. Familiile se pot concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in astfel de clipe si vor trece mai usor peste orice obstacol cu care se confrunta.

Cele mai citite articole

Fara nicio grija

Chiar si la organizarea unei inmormantari ne putem confrunta cu birocratia, cea care pune bete in roate multora, insa cu sprijinul celor de la Casa Funerara Luca toti clientii pot intocmi rapid toate documentele de care au nevoie, astfel incat sa fie mai usor pentru toata lumea.

Ajutor de inmormantare

Statul ofera un ajutor de inmormantare a carei valoare poate sa difere, insa care in anumite cazuri poate sa acopere integral costurile cu ceremonia. Acest ajutor este bine venit pentru o multime de familii, in special cele modeste care nu isi permit organizarea unei asemenea ceremonii.

Unde ai acces la servicii

Serviciile Casei Funerare Luca sunt disponibile in orice zona din Bucuresti si in localitatile din Ilfov, astfel incat sa vina in ajutorul unui numar cat mai mare de familii. Astfel, cei care locuiesc in zonele vizate stiu ca au pe cine sa se bazeze atunci cand trebuie sa organizeze o inmormantare sau cand au nevoie de alte servicii funerare.

Vezi toate pachetele

Casa Funerara Luca propune mai multe pachete care au fost concepute special pentru a acoperi nevoile si preferintele tuturor familiilor. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa plateasca o mica avere pentru a-si permite sa aleaga serviciile disponibile aici. Costurile incep de la 1250 de lei pentru pachetele de baza, suma ce se poate acoperi integral din ajutorul de inmormantare oferit de stat si ajung pana la 8000 de lei pentru pachetele de top. Sunt disponibile si multe variante intre aceste doua cifre si, foarte important, oricare dintre pachetele propuse se pot personaliza pana la cele mai mici detalii pentru ca orice familie sa fie satisfacuta pe deplin. Poti sa vezi oferta de pachete funerare de la Casa Funerara Luca si sa il alegi pe cel mai bun!

Cele mai citite articole